Кредит на ЕКЗ в Україні

За даними Міністерства охорони здоров'я, близько 20% українців є безплідними. Причин такого сумного явища може бути величезна кількість: погана екологія, неякісна система охорони здоров'я, низький рівень сексуального виховання, що спровокував широке поширення захворювань, які передаються статевим шляхом та інше. Єдина хороша новина в тому, що в сучасному світі більшість випадків, що стосуються безпліддя, можна вилікувати за допомогою медикаментозного лікування, чи за допомогою процедури ЕКЗ – екстракорпорального запліднення.

Даний метод має сильний ефект в подібних випадках, але часто таку процедуру доводиться повторювати кілька разів. Величезний мінус в тому, що вартість подібного лікування становить мінімум 2000$. Якщо враховувати той факт, що середня зарплата в столиці залишає близько 500$, а в регіонах і того менше, стає зрозуміло, що знайти гроші на ЕКЗ виявляється дуже важким завданням для більшості населення країни.

Мати дитину - це мрія кожної свідомої сім'ї, тому молоді пари готові витратити будь-яку суму заради її здійснення. При цьому, навіть фінансова підтримка близьких друзів і батьків навряд чи допоможе зібрати гроші в необхідному обсязі. Єдиний можливий вихід в ситуації, що склалася – взяти кредит на ЕКЗ в Україні. Можливо, деяким така ідея може здатися необдуманою і дурною, але, мабуть, переважна більшість молодих сімей не зможе знайти іншого варіанту.

Скільки потрібно грошей на аналізи для ЕКЗ?

Вартість процедури може істотно варіюватися залежно від клініки, в якій вона здійснюється, а також від діагнозу, поставленого пацієнтці. Якщо говорити в середньому про ціни, то необхідні гроші на лікування за допомогою ЕКЗ без урахування медикаментів це близько 30 000 грн. Але для досягнення бажаного ефекту, організм сурогатної матері необхідно обстежити та отримати всі аналізи для складання клінічної картини. Як правило, для здійснення подібних маніпуляцій, потрібно 15 000-20 000 грн.

Скільки потрібно грошей на ліки для ЕКЗ?

На перелік необхідних медикаментів для штучного запліднення насамперед впливає стан здоров'я пацієнтки і те, як вона себе почуває протягом всього лікувального процесу. Мінімальна сума, необхідна для придбання ліків, становить 20 000 грн. При цьому слід пам'ятати, що далеко не завжди процедура екстракорпорального запліднення закінчується успішно з першого разу. Іноді доводиться витрачати на це дві, три або навіть більше спроб. У цьому випадку виникає питання - де взяти грошей на ЕКЗ у великому обсязі та на найвигідніших умовах, бо терміни повернення, швидше за все, затягнуться.

Вартість процедури ЕКЗ в медичних центрах України

ЕКЗ є важкою і зовсім недешевою процедурою, яку готові здійснити далеко не всі медичні центри нашої країни. У київських клініках, як правило, штучне запліднення обходиться приблизно в 70 000 грн за весь цикл. Якщо ж знехтувати столичними зручностями та поїхати в регіони, то можна заощадити близько 10-12 тисяч грн.

Де взяти гроші на ЕКЗ?

Враховуючи те, що вам необхідно взяти гроші на ЕКЗ, слід максимально усвідомлено поставитися до вибору кредитора, щоб хоча б з ним не довелося витрачати свої нервові клітини. На сьогоднішній день в Україні більшість банків готова надавати таку послугу як пільгові кредити на ЕКЗ. Про умови кредитування і висунуті вимоги слід говорити безпосередньо зі співробітниками обраного вами банку.

Крім державних установ, можна скористатися послугами МФО, серед яких є мікрокредитна компанія MyCredit, яка зарекомендувала себе як лояльний і демократичний кредитор з вигідними умовами для позичальника. MyCredit надає можливість взяти кредит без довідки про доходи та без офіційного працевлаштування. При цьому процедура отримання позики здійснюється протягом декількох хвилин в режимі онлайн, що значно заощаджує ваш час, який довелося б витратити на збір купи документів і очікування в довгих чергах.