Скільки грошей потрібно для щастя?

Всі мудреці світу не змогли відповісти на одвічне питання, скільки грошей треба для щастя. Можливо, істина проста - кожен задовольняється по-своєму. Одному вистачить сходити в кіно з друзями та повечеряти піцою, іншому - покуштувати у фешенебельному ресторані на півдні Франції та пройтися по бутиках Мілана. Почуття ейфорії безпосередньо не залежить від наявності певної суми, але побічно створює міцний фундамент для його реалізації. У цій статті спробуємо розібратися, скільки грошей людині потрібно для повного щастя і де живуть найбільш задоволені люди.

Скільки потрібно грошей щоб стати щасливим в різних країнах світу?

На відчуття душевного спокою впливає місцевість - найважливіший фактор, що дає заряд і настрій. Найчастіше люди досягають щастя в теплих краях, на морському березі з тропічними пальмами. Сонячна Іспанія, смачна Італія, країни Балканського півострова, Південної Америки, загадкової Азії. Коли необхідне перезавантаження, задумайтеся про подорож для душі. Так, потрібно грошей щоб бути щасливим на квитки та апартаменти. Хтось віддає перевагу комфорту єднанню з природою, вибираючи кемпінг і "спартанські" умови.

Які основні фактори щастя?

Якщо розбирати поняття глобально, то воно складається з компонентів:

  • Здоров'я (фізичне, духовне);
  • Фінансова незалежність, стабільність;
  • Наявність друзів, близьких, почуття потрібності;
  • Обстановка навколо, місце, природа;
  • Насолода від улюбленої справи, роботи.

Кожен фактор, як пазли, гармонійно з'єднується з іншими, створюючи повноцінний стан. Також найважливішим елементом можуть бути виконання бажань, приємні випадковості. Тому не завжди багато грошей треба щоб стати щасливим, можна обійтися емоційним сплеском від хороших новин, несподіваних зустрічей.

В яких країнах люди найбільш задоволені життям?

Спираючись на світовий рейтинг, ТОП-5 країн з найщасливішим населенням складається з держав:
  • Нова Зеландія;
  • Швейцарія;
  • Данія;
  • Австрія;
  • Нідерланди.

Виходячи з переліку, стає видно, що всі переможці - північні держави з гідним рівнем життя і високими соціальними стандартами. Ймовірно, основний критерій дослідження базувався на стабільності, добробуті жителів.

Не вистачає грошей для повного щастя? Mycredit допоможе!

Виключно самостійно можна визначити, скільки тобі потрібно грошей для повного щастя. Потрібно тільки задати питання і поміркувати, помріяти. Зробити бажану покупку? Відправитися в кругосвітку? Різко змінити життя?

Для здійснення будь-яких бажань українці можуть оформити швидку позику на картку в сервісі онлайн-кредитування Mycredit. Процедура триває 15 хвилин, і фінанси відправляються прямо на банківський рахунок замовника в будь-який час: вночі, у вихідні, свята.