Куди поїхати відпочивати восени?

Багато хто думає, що відпочинок і подорожі мають місце тільки в літню пору. Але це не зовсім так - кожна пора року чарівна по-своєму, і подорожувати можна цілий рік.

Ми розповімо, в чому краса осінніх подорожей і куди поїхати восени відпочивати в Україні.

Переваги осінніх подорожей

Багато хто звик сприймати осінь як тужливий час року, з сумом оглядаючись на минуле літо.

Але ми впевнені, що в осені є особлива, незрівнянна ні з чим романтика. Уже немає пекучої жари, але ще далеко до холодів. Повітря стало легким і чистим. На вулиці різнобарвний килим з листя. Скоро новий рік, подарунки і передсвяткова суєта.

І незважаючи на те, що сезон відпусток закінчився, осінь - чудовий час для подорожей. На це є кілька причин:

  • Дешеві готелі і квитки. Восени знижується вартість на пропозиції практично всіх туристичних фірм. Можна з легкістю знайти бюджетні варіанти відпочинку за кордоном і незабутньо провести оксамитовий сезон.
  • Наплив туристів знижується. Не доведеться товпитися в чергах на екскурсію, довго чекати столика в ресторані або шукати місце на пляжі. Якщо ви любите простір і намагаєтеся зберегти особистий простір - осінній відпочинок для вас.
  • Хороший вибір місць відпочинку. Восени відпочивати їде набагато менше людей, а значить ви зможете вибрати найкращі готелі, екскурсії та екскурсоводів. І ціна вас приємно порадує - вартість буде набагато нижче, ніж влітку. За ті гроші, за які влітку ви могли б відпочити максимум в 4-х зірковому готелі, восени можна буде побувати в 5.
  • Погода. Можна поїхати восени за кордон на море, оскільки навіть в жарких країнах буде комфортна температура. Наприклад, якщо влітку в Єгипті температура часто перевищує 40 градусів, то в жовтні вона коливається від 25 до 30. Якщо ж ви збираєтеся поїхати восени в Європу - тут погода ненабагато відрізняється від України, але вас чекатимуть прекрасні різнокольорові пейзажі, яких ви точно не побачите в іншу пору року.
  • Сезонні події та фестивалі. Восени у багатьох країнах проводять цікаві заходи. Наприклад, за кордоном дуже видовищно відзначають Хеллоуїн.

І головне, подорожі - найкращі ліки від смутку і депресії. Якщо ви присвятите цю осінь поїздкам - нудьга і апатія однозначно пройде повз вас. Захоплюючі емоції, нові знайомства та враження вам забезпечені.

Куди поїхати восени?

Восени будь-які подорожі будуть менш витратними, ніж влітку або на новорічні свята. Тому вибір у вас - величезний.

  • Спекотні країни. Краще поїхати відпочивати восени на море з кількох причин: приємні ціни, комфортна температура повітря і невелика кількість відпочиваючих - будуть величезним плюсом в цю пору року.
  • Гірськолижні курорти. Тут ситуація така ж, як і в попередньому варіанті, з однією лише різницею: там сезон закінчився, а тут ще не почався. Вас порадують дешеві ціни на житло, квитки, необхідну екіпіровку.
  • Європейські країни. Європа порадує вас незвичайною красою і архітектурою в будь-який час року. Плюс до всього, восени ви можете взяти участь в сезонних фестивалях. Наприклад, Октоберфест в Мюнхені зачарує вас незабутньою атмосферою і масштабом - щорічно там збирається близько 6 мільйонів гостей з усього світу.
  • Поїхати восени по Україні. Рідні простори восени здивують вас незвичайною красою і пейзажами. Вам не доведеться витрачати багато грошей і часу на дорогу, але заряд позитивної енергії і вражень вам гарантовано. В окремій статті ми зібрали для вас наймальовничіші місця України, поїздка в які обов'язково стане захоплюючим і захоплюючою подорожжю.

Сподіваємося, тепер ви переконалися, що осінь - не час сумувати і нудьгувати. Це особлива, романтична пора року, яка просто створена для подорожей.

Якщо ви надихнулися запропонованими варіантами і хочете поїхати відпочити восени, Mycredit із задоволенням надасть фінансову допомогу для вашої подорожі. Ви можете взяти кредит онлайн на будь-які потреби і отримати його вже через 15 хвилин з моменту оформлення заявки на сайті.