Куди поїхати відпочити на травневі свята?

Подорожі по Україні - це відмінний варіант відпочинку, як у сімейному колі, так і в компанії близьких друзів. Наша країна насправді надзвичайно багата цікавими історичними пам'ятками і мальовничими місцями, від яких прийде в захват навіть найдосвідченіший мандрівник, який побачив півсвіту.

У цій статті ми зібрали цікаві варіанти, куди можна поїхати відпочити на травневі свята в Україні.

Куди поїхати на травневі в Україні?

Відпочинок у Карпатах

Хто хоч раз побував у Карпатах, обов'язково повернеться туди знову. Природа західної України наділена особливим магнетизмом, який здатний насичувати людину силою, натхненням, бажанням жити. Карпати не можна побачити за один раз. Вони бескрайні, і з кожним приїздом і новою подорожжю будь-яка людина буде відкривати щось нове в цих могутніх горах, свіжому повітрі, посипаних яскравими квітами пагорбах і кристально чистих водоспадах. Поїхати відпочити з дітьми в Карпатах буде відмінною ідеєю - зможете оздоровитися і весело провести час усією родиною.

Травневі свята у Львові

Неповторний Львів - це те місто, яке здатне залишити після себе найкращі враження в будь-який сезон року. Поїхати відпочивати на травневі свята до Львова варто тому, що на початку місяця історичне місто святкує свій День народження, який щорічно супроводжується цікавими фестивалями та іншими веселими святкуваннями.

Відпочинок у Львові навесні дозволить повною мірою насититися неповторним запахом квітучої зелені численних скверів і, звичайно ж, ароматами затишних міських кав'ярень.

Де відпочити з дітьми на травневі свята?

Умань та Софіївський парк

Поїхати на вікенд у дендропарк «Софіївка» - ідеальний варіант відпочинку для тих, хто планує поїхати на травневі свята з дитиною і хоче провести час в оточенні незайманої природи. Цей парк закохує в себе з першої секунди. Тут можна знайти все: найчистіші ставки і озера, дитячі майданчики, зелені галявини з невеликими комфортними альтанками, абсолютно будь-якого сорту дерева і просто безкрає море квітів.

Єдине, що важливо знати перед відвідуванням парку - в заповідній зоні заборонено розпалювати багаття. Але при правильній підготовці до відпочинку, смачний пікнік цілком можна організувати і без використання сірників.

Хуст і Долина нарцисів

Одне з найбільш зачаровуючих видовищ у весняну пору в Україні - Долина нарцисів. Незважаючи на те, що містечко Хуст розташоване глибоко в західній частині України, види, які він готовий показати туристам, у повній мірі варті того, щоб здолати довгий шлях.

Безмежне полотно білих дзвіночків, що покриває широкі поля, і все це упереміш з дивовижним найніжнішим запахом. Впевнені, що всі члени сім'ї будуть в захваті від такої подорожі, а ще ви зможете зробити масу оригінальних сімейних фото серед незабутніх пейзажів.

Куди поїхати на травневі на море?

Відкривати купальний сезон на початку травня, звичайно, ризикована затія. Але з іншого боку, поїхати на море і помилуватися видами, послухати крик чайок, зустріти світанок біля моря і просто подихати морським повітрям досить-таки приваблива ідея.

В межах України можна поїхати відпочити на травневі свята на море в Одесу, Бердянськ, Кирилівку або на Арабатську стрілку.

Є ідея, але немає грошей?

Насправді, Україна настільки багатогранна і неповторна, що перераховувати всі її принади доведеться довго. Вірний спосіб особисто переконатися в цьому - зібрати мінімум речей і відправитися дивитися на все власними очима.

Якщо ви наповнені бажанням побачити кожен куточок рідної країни або мрієте поїхати на травневі за кордон, але не впевнені в своїх фінансових можливостях, сервіс онлайн-кредитування Mycredit надасть кредит на відпочинок на вигідних умовах. Тут ви зможете отримати кредит на картку за 15 хвилин і дати шанс здійснитися своїй мрії.