Як заощадити на путівці?

Літо... Всі роз'їжджаються по курортам, пора відпочити і душею, і тілом. Але, проаналізувавши актуальні ціни турів, мимоволі замислюєшся: як провести незабутній відпочинок і заощадити на путівці.

Щоб заплатити менше, слід вивчити особливі пропозиції туроператорів, які бувають системи і стратегії. Про те, як економити гроші на подорожі, читайте в цій статті.

Вірний шлях до економії на путівці - бронювання заздалегідь!

Загальновідома закономірність: купити путівку дешевше можна, замовивши її попередньо. Економія становить 20-30% навіть в "високий сезон". Так ви чітко розплануєте своє найближче майбутнє, порівняєте його з графіком роботи/навчання. Шукати спокусливі пропозиції краще взимку, так як в квітні вони будуть вже закритими. Перед новорічними святами можна зберегти 50% вартості. Але в середньому - близько двадцяти. При чому зниження ціни не впливає на якість готелю.

Подібні пропозиції є вигідніше, ніж спланувати подорож самостійно за рахунок чітко налагоджених зв'язків оператора з представниками обслуговуючих компаній.

Додатковий привілей вибрати собі номер за бажанням - звучить привабливо. Також попередню бронь не стосуються скачки валюти, підвищення вартості.

І, головне, переліт входить в пакет, тому не потрібно думати, де купити авіаквитки дешево. І не знадобиться моніторити сайти бронювання квартир - для відпочинку все приготовлено!

Система «Фортуна» - дізнайся свій готель в день вильоту

Ідея в тому, що покупець до останнього не знає, в який готель його заселять. Інформацію повідомляють за день до прибуття. Інші параметри обумовлюються (дати, комфортність). Посередник сам розподіляє групи відпочиваючих туди, де з якихось причин залишилися вільні місця. Тому такі ваучери оцінюються нижче класичних (10-20%).

Гарячі путівки коли вигідно брати - буквально за пару днів. Така позиція підходить "легким на підйом" людям, які можуть швидко зібратися і домовитися з начальством. Якщо пропонують "терміновий тариф" за місяць, це маркетинговий прийом, не більше.

Дисконти від туроператорів

Бюджетний відпочинок в Європі може стати ще доступнішим, якщо скористатися спеціальною пропозицією від агента продажів:

  • Сплативши завчасно турпакет в повному обсязі, йому можуть запропонувати 5-ти/7-ми відсоткову знижку.
  • Дисконт можливий в разі малого попиту.
  • Покупки дорогого продукту.

Що робити, якщо не вистачає грошей на путівку?

Витрати на рекреацію часто бувають не вчасно, збігаються з іншими масштабними витратами. Якщо не хочеться відмовляти собі, де взяти гроші на подорож? Найшвидше і якісне вирішення проблеми - оформити позику на картку в день заявки за допомогою сервісу онлайн-кредитування MyCredit.

Ви отримуєте безвідсоткову позику до 5 000 гривень при першому зверненні, а наступні збільшують можливу суму до 10 тисяч без відмов. Реальні гроші за 15 хвилин виручать будь-якого (студента, безробітного, з маленьким доходом).