Як заощадити на канцтоварах і бюджетно зібрати дитину в школу

Як бюджетно підготуватися до школи - одвічне питання, яке хвилює батьків. Сьогоднішні ціни змушують дивуватися навіть забезпечені сім’ї. Недорого зібрати дитину в школу в 2019 році є складним завданням, але, здійсненним. Слідуючи певним корисним порадам і правилам, можна заощадити на канцтоварах і інших обов'язкових предметах для шкільного життя.

Купуйте канцтовари заздалегідь

Щоб дешево зібрати дитину в школу, необхідно замислюватися про покупку обов'язкових речей раніше, ніж звикли робити. Очевидно, що в кінці літа, перед настанням Дня знань, вартість на шкільну канцелярію значно зростає. Найнижча ціна на канцелярські предмети взимку, так як попит в цей період мінімальний. Така практика застосовується і до вартості продуктів напередодні новорічних та інших великих свят. Щоб економити гроші, важливо продумувати нюанси заздалегідь і не змітати все з прилавків в останній момент.

Вчіться економити на покупках в інтернеті школяреві. Існує безліч інтернет-магазинів і торгових онлайн-майданчиків, де є можливість придбати потрібну річ для дітей по оптової вартості.

Ефективний спосіб, як економно зібрати дитину в школу - купувати тільки необхідне. Ви знаєте, що діти часто хочуть отримати з прилавків найяскравіше і барвисте, але, практика показує, що більшість цих речей через пару днів закидається і забувається. Щоб виключити ці моменти і бюджетно зібрати дитину в школу, складайте список потрібних предметів і вже з ним ідіть в магазин.

Спільні покупки допоможуть економно зібрати дитину в школу

Складайте список необхідних товарів разом з дитиною, бо вона краще знає, чого не вистачає і що може знадобитися протягом навчального року. Якщо ваша дитина вчиться в молодших класах, порадьтеся з учителем і задайте питання, щодо покупок. Викладач обов'язково розповість про майбутню програму і повідомить про необхідні речі.

Намагайтеся отоварюватися разом з дітьми, щоб прислухатися до рекомендацій і виключати можливий «бойкот» купленого вами щоденника, альбому для малювання або пенала. Часто буває, коли смаки дітей не збігаються з думкою батьків.

Дешево купити канцтовари це півсправи. Ще потрібно дитину одягнути. Купуючи шкільну форму, рюкзак, спортивний костюм і взуття дуже важливо робити це разом, щоб не прогадати з розміром і не викинути гроші даремно.

Дешевше одягнути дитину до школи можна, дотримуючись рекомендацій:

  • Ходити на шопінг в прості магазини або ринок, уникаючи торгові центри;
  • Купувати одяг в інтернеті на міжнародних торгових майданчиках, таких як AliExpress, eBay та ін. Багато такої продукції в наших магазинах виставлено на продаж, але вже за завищеною ціною в кілька разів;
  • Купувати на виріст, виключаючи покупки кожні півроку.

Навчальний рік наближається, а грошей на канцтовари немає?

Поради як заощадити на одязі та канцтоварах не допомогли, а напередодні 1 вересня? Ви завжди має можливість скористатися послугою від сервісу онлайн-кредитування Майкредіт - позика на картку. Компанія приймає заявки цілодобово і без вихідних, що дозволяє клієнту терміново взяти кредит в будь-який час доби і навіть у святкові дні. Щоб скласти онлайн-заявку, потрібно витратити не більше 5 хвилин, сидячи перед комп'ютером вдома або на роботі. У разі підтвердження запиту, гроші на зазначену вами банківську картку надійдуть в лічені хвилини. Кредит від Майкредіт доступний всім повнолітнім громадянам України, які не мають непогашеного боргу в даній компанії.