Як назбирати на квартиру в Україні без іпотеки

Накопичити гроші на покупку квартири або будівництво будинку - величезна мрія молодих сімей, студентів та більшості українців, які щомісяця виплачують кошти за оренду приміщення. Незважаючи на те, що в доларовому еквіваленті вартість нерухомості знизилася, з урахуванням падіння гривні, потрібно говорити про подорожчання цін. Що важливо знати, щоб назбирати гроші на квартиру в Україні і що робити? Детально розповімо у цій статті.

Яку суму потрібно відкладати, щоб накопичити гроші на квартиру?

Взяти кредит на придбання апартаментів, хоч і є одним з методів, але він не дуже правильний і підходить не кожному. Потрібно розуміти, що виплати доведеться робити роками якщо не десятками років. І де гарантія, що не пропаде стабільний заробіток, що дозволяє своєчасно робити внесок? Без іпотеки вирішувати питання з покупкою нерухомості безпечніше, хоч в деяких моментах складніше накопичити грошей на квартиру.

Один з методів за 5 років назбирати на будинок - покласти кошти на депозит і постійно відкладати частину заробітної плати. Середня ЗП в Україні в 2019 році - 9832 грн. Якщо навчитися економити гроші, і щомісяця відкладати 30% доходу, то по закінченню 12 місяців вийде сума, достатня для відкриття депозитного рахунку в банку. Важливо, щоб накопичення мали довгострокову перспективу і не витрачалися. Це буде реально в разі, якщо кошти лежать на депозиті.

Такий спосіб швидко відучить від незапланованих і імпульсивних витрат при цьому, відкладені в банку кошти, будуть накопичувати відсоток, що збільшується з часом.

Якщо щомісяця поповнювати рахунок на депозиті на 200 доларів, то, при 5% капіталізації річних, можна буде отримати 12 000 доларів через 5 років. Даною суми недостатньо на своє власне житло в Києві, але в іншому українському місті на однокімнатні апартаменти може цілком вистачити. Чим не варіант покупки житлової нерухомості студенту в Україні?

У нашій країні існує соціальна програма, яка підтримує молодих і активних людей. Мінус в тому, що невідомо, скільки часу потрібно витратити в черзі на свій будинок або квартиру, і на яких умовах це можливо.

Чи можна швидко назбирати гроші на житло?

Як назбирати на квартиру, знімаючи житло - популярне питання, так як сьогодні величезна частина населення великих міст не володіє нерухомістю. Чи можна швидко накопичити на будинок, залежить від доходу і в якій мірі ви маєте намір обмежувати себе, щоб швидше з'явилися заповітні гроші на житло.

Купівля будинку шляхом накопичення заощаджень, якщо ви не маєте високої заробітної плати, це тривала процедура, що вимагає терпіння і правильного ведення витрат і доходів. Можна економити, щоб швидко накопичити гроші на квартиру, але враховуйте, що присутні обов'язкові розтрати, економити на яких не вийде. Серед них:

  • ЖКГ-послуги;
  • Оренда житла;
  • Їжа;
  • Громадський транспорт;
  • Дозвілля (хоча б пару разів на місяць).

Складіть список ваших необхідних щомісячних витрат, знайдіть те, що можна виключити, на чому заощадити і почніть збирати гроші на квартиру в кілька разів оперативніше.

З'явилася цікава пропозиція про продаж квартири, але не вистачає всього декількох тисяч?

Якщо поради як накопичити гроші на квартиру з нуля нарешті принесли результати, але до заповітної суми не вистачає кілька тисяч, звертайтеся за допомогою в сервіс кредитування MyCredit, в якому є можливість взяти кредит онлайн за 5 хвилин. Дана компанія надає послуги в режимі 24/7, що дозволяє позичальникам в будь-який час подавати заявку. Якщо кредит на квартиру - не вірне рішення, то мікропозик на кілька тисяч від Майкредіт - відмінна ідея, яка допоможе швидше здійснити мрію!

Перевага мікропозик від MyCredit:

  • Цілодобовий прийом заявок;
  • Колосальна економія часу;
  • Мінімальний пакет документів;
  • Лояльні умови для співпраці;
  • Кваліфікований штат співробітників;
  • Професійна технічна підтримка;
  • Оперативне оформлення позик;
  • Можливість пролонгації;
  • Погашення боргу будь-яким зручним способом.

Кредит онлайн від компанії Майкредіт - ефективна допомога в потрібний момент!