Де замовити їжу в борг?

У період карантину багато українських сімей відчувають необхідність у фінансовій допомозі і не можуть самостійно справлятися навіть з вирішенням повсякденних питань. Їжа в борг може стати дуже до речі, адже їсти, як відомо, хочеться завжди. Можливість замовити їжу в борг з оплатою пізніше або рівними частинами могла б стати дуже до речі в ситуації, що склалася.

У цій статті розберемося, які сервіси з доставки їжі в Україні готові йти назустріч клієнтам і доставляти їжу авансом.

Які магазини дозволяють замовити їжу в борг?

На поточний момент їжа додому в розстрочку, як і в цілому продукти в розстрочку, доступні двома можливими способами:

  • При використанні кредитної картки з активним лімітом, якою можна розплатитися віддалено або за допомогою пос-терміналу.
  • Оформити експрес-кредит на картку в мікрофінансових організаціях. Зазвичай гроші зараховуються на рахунок протягом 15 хв, тому, отримавши заповітне СМС-повідомлення про поповнення балансу, можна сміливо замовляти і оплачувати продукти. Багато сервісів з доставки готових страв працюють цілодобово, як і деякі МФО, тому оформивши заявку навіть вночі, ви не залишитеся голодними до ранку.

Де взяти гроші, якщо ніхто не дає їжу в борг?

У ситуації, що склалася українцям особливо важливо мати надійне джерело, яке не відмовить у фінансах. Звертаючись в сервіс MyCredit, заявник може отримати гроші в борг за 10-15 хв на найбільш прозорих і лояльних умовах.

Сервіс працює виключно онлайн, тобто весь процес починаючи від подачі заявки до отримання коштів відбувається з комфортного місця (будинку, роботи). Цілодобове функціонування дозволяє звертатися за допомогою в будь-який час доби.

На відміну від банківських структур, співпрацювати з Майкредіт може практично кожен громадянин України, який досяг повноліття. Наявність офіційного працевлаштування, стажу та розмір зарплати не відіграють ключову роль при розгляді заявки. Головне, вказати в анкеті актуальні правдиві відомості, дані персональних документів (паспорта та ІПН) і банківської картки, на яку буде здійснено грошовий переказ.

Завдяки мінімальному набору вимог до потенційних клієнтів, послугами Майкредіт користуються всі категорії дорослого населення країни, включаючи студентів, бюджетників, людей з низьким окладом, безробітних, пенсіонерів. Також тут рідко відмовляють особам з поганою кредитною історією, тому при виникненні фінансових труднощів, слід звертатися саме в Майкредіт, щоб не витрачати час на безуспішні пошуки та відмови.