Що подарувати на 8 березня, якщо немає грошей?

Приготувати сюрприз для коханої дівчини - завдання не з легких. Особливо якщо фінансове становище в даний момент залишає бажати кращого. Якщо ви вважаєте, що здивувати кохану дівчину на 8 березня без грошей неможливо - спеціально для вас ми підготували ідеї подарунків, для яких не потрібно колосальної суми, але з їх допомогою вам вдасться підкорити серце будь-якої жінки.

Ідеї подарунків

  • Підійдіть до питання обдумано: згадайте про смаки, уподобання і мрії своєї коханої, враховуйте кожну дрібницю, адже часто саме вони відповідають за весь можливий ефект. Влаштуйте тематичний вечір в стилі її улюбленого фільму або книги: підготуйте квартиру, одягніться відповідно до стилю, вивчіть монолог її улюбленого персонажа - такий подарунок буде приємним для кожної дівчини і вона обов'язково оцінить ваші старання.
  • Незвичайним подарунком на 8 березня може стати напис або малюнок під вікнами вашої коханої. Далеко не кожна ставала володаркою такого подарунка, але повірте, жодну дівчину цей сюрприз не залишить байдужою. Головне, ретельно продумайте формулювання і зміст повідомлення, не наробіть граматичних помилок. Це дуже важливо! Якщо це буде фігура, наприклад, серце зі свічок-таблеток або пелюсток троянд (їх можна придбати в будь-якому квітковому магазині буквально за копійки) - потрібно заздалегідь подивитися погоду. Вітер і дощ можуть зруйнувати ваші плани - згаслі свічки і пелюстки, що розлетілися, не справлять потрібного ефекту.
  • Подарувати дівчині на 8 березня, якщо грошей мало або їх взагалі немає, ви можете емоції. Це найкращий подарунок, який залишиться в пам'яті вашої коханої надовго. Запишіть для неї зворушливе відео або зробіть відео колаж зі спільних фотографій, організуйте для неї квест або милий розіграш, а нагородою нехай стане величезний плакат з визнанням, відвідайте контактний зоопарк або планетарій (як правило, квитки туди коштують зовсім недорого) - отримаєте масу позитивних емоцій і величезний енергетичний заряд. Не варто впадати у відчай якщо у вас немає грошей на квіти 8 березня, враження - найцінніший подарунок.
  • Приготуйте для коханої подарунок своїми руками. Подарунок, зроблений своїми руками будь-яка дівчина оцінить гідно, адже у нього вкладено ваш час, любов і тепло. Це може бути красива рамка, статуетка з глини, прикраса, декоративна ваза, іграшка і навіть оригінальна поличка, прибита до стіни. Напишіть коханій лист або вірш з освідченням і вдячністю, згадайте в ньому про всі ваші романтичні моменти, про перше побачення, перший поцілунок, скажіть про те, що вона означає для вас, і подякуйте за все, що вона для вас робить. Такий варіант стане чудовим подарунком, коли немає грошей, і обов'язково зворушить вашу обраницю.
  • Запросіть кохану на романтичне побачення. Влаштувати його можна і вдома: створіть відповідну атмосферу, приготуйте вечерю, підготуйте добірку хорошої музики. І ще дуже важливий момент - прибирання будинку. У квартирі має бути чисто і затишно, все повинно лежати на своїх місцях, інакше ваша кохана не зможе розслабитися і приємні враження від вечора будуть затьмарені думками про майбутнє прибирання.

Підведемо підсумки

У разі, якщо ви так і не знайшли потрібного варіанту, що подарувати на 8-е березня, коли немає грошей, або ваша кохана чекає певний подарунок уже довгий час - оптимальним варіантом буде скористатися сервісом Майкредіт і отримати миттєву позику онлайн на картку. Для нових клієнтів команда Майкредіт розробила спеціальну програму, в рамках якої перша позика під 0%. Максимальна сума при першому зверненні становить 3000 грн. Термін, за який необхідно погасити позику - 25 днів. Сервіс надає можливість отримати мікропозику на картку вже протягом 20 хвилин після оформлення заявки. Не турбуйтеся, якщо потрібні гроші на подарунок 8-го березня, а їх зовсім немає - візьміть у Майкредіт.