Ціни на ремонт холодильників в Києві

Коли ламається техніка, відразу починаєш думати, де взяти гроші і що буде дешевше - полагодити стару або купити нову? Давайте розберемося і спробуємо заощадити кошти.

Холодильник - габаритна побутова техніка і ціна нової складає близько 10000 грн. Чималі розтрати, тому при поломці не поспішайте підбирати нові моделі. Можливо, розцінки на ремонт холодильника не так лякають і в цілому оплата послуг майстра обійдеться недорого і, навіть безвідсотковий кредит на товар шукати не доведеться.

Причина поломки може бути різна:

  • Протікає холодоагент;
  • Розірвалися труби;
  • Поламався терморегулятор;
  • Вийшов з ладу компресор і ін.

Вартість ремонту холодильника буде залежати від його моделі, можливості швидко купити запасну деталі. У зв'язку з тим, що це техніка, яка може стояти в будинку 10-15 років, нерідко на останніх роках служби виявляється, що такі моделі зняті з виробництва і купити «рідні» деталі вже неможливо.

Розцінки на ремонт холодильників у 2017 році

Якщо техніка ще на гарантії - вам пощастило. Для звернення до сервісного центру у вас на руках має бути гарантійний талон і чек про покупку. Клієнт звертається в центр із заявою і очікує закінчення робіт.

Якщо ж гарантія закінчилася, зверніться в приватну фірму. Ціни на ремонт холодильників, в принципі, скрізь однакові, головне, знайти якісного майстра, який дає гарантію на роботу.

Подивимося, скільки коштує ремонт холодильників в Києві чи краще буде взяти все ж таки кредит на новий товар:

Тип послугиРемонтпро/вартість (грн)Технохолод-Київ/вартість (грн)РемСервіс/вартість (грн)
Діагностика 50 100 100
Заміна мотор-компресора 699 500 1100
Заправка фреоном 150 360 320
Перевага дверки 200 220 200
Заміна терморегулятора 159 200 250
Заміна реле 159 200 250

Як бачимо, ціни на ремонт холодильників на дому різні і невеликі поломки коштують недорого - 159-200 грн.

Терміново потрібен ремонт холодильника, але немає грошей?

Але що робити, якщо навіть на незначний ремонт немає коштів? У банк в такому випадку звернутися можна, але тільки уявіть, скільки часу потрібно буде витратити, щоб отримати 300-500 грн. Доцільніше звернутися в онлайн-сервіс, де можна отримати мікропозику на карту, наприклад в MyCredit. Сервіс дозволяє швидко отримати кредит на ремонт до 15 000 грн під 1,99%, а нові клієнти можуть взяти до 6 000 грн під 0,01%.