Найкрасивіші місця України, куди з'їжджаються європейці

Збираєтеся поїхати закордон за новими враженнями? А ви впевнені, що побували у всіх цікавих місцях України?

Не всі знають, що в Україні є багато мальовничих місць, подивитися на які приїжджають іноземці з усього світу, а багато українців взагалі не здогадуються про їх існування.

Якщо ви давно хотіли відправитися на відпочинок всією сім'єю, але не було грошей або часу, красиві місця на Україні - просто знахідка. І не потрібно далеко їхати, і витрачати купу грошей на квитки не доведеться.

Ми склали ТОП-10 найбільш мальовничих місць України, які точно не залишать вас байдужими:

  • Спас на воді - церква споруди 19 століття (селище Гусинці);
  • Букринський плацдарм, які знаходиться в стародавньому селищі 1110 року села Балико-Щучинки Кагарлицького району;
  • Ландшафтний парк села Буки;
  • Місто Седнєв (Чернігівська область);
  • Царство водоспадів і каменів (с. Злинка, Кіровоградська обл.);
  • Заліщики (Тернопільська область);
  • Каньйон кіммерійської царівни (Токівський район, Дніпропетровська область);
  • Костел Святого Миколая (в Кам'янському);
  • Резиденція білих хорватів на Львівщині;
  • Стільське городище.

Складно виділити найкрасивіше місце в Україні. Всі названі місця просякнуті казковою атмосферою, духом старовини і місцевим колоритом.

Більшість з цих місць можна відвідати абсолютно безкоштовно, тому витратитися доведеться тільки на квиток. А ось маса нових вражень - просто гарантована. Найкрасивіші місця України для відпочинку буквально створені для релаксу і нових емоцій.

Крім того, тут можна зробити нові фотографії всією сім'єю і це відмінний привід поповнити сімейний альбом.

Куди ще можна поїхати в Україні?

Якщо ви не хочете їхати в незнайоме місто, завжди можна відправитися за тим самим «перевіреним» місцях, наприклад, в Одесу або Львів. Ці міста самі по собі дуже колоритні і кожному туристу гарантують нові враження. Тут знайдеться все: нові цікаві споруди, алеї, кав'ярні, булочні, театри. А в Одесі, звичайно ж, головною визначною пам'яткою є море. Тому це унікальна можливість поєднати і просто прогулянки, і літню відпустку. Правда, пляжі в літню пору тут переповнені, тому краще витратитися і потрапити на платний пляж або басейн.

А ось Львів відкритий для відвідувань цілий рік і прекрасний у будь-яку пору року.

Вартість такої поїздки буде включати проїзд і проживання (можна жити як в готелі, так і знімати квартиру подобово).

Звичайно, насолодитися шикарним відпочинком ви можете і в Карпатах. Ми підготували окрему статтю про Карпати, в якій назвали найпопулярніші місця для відпочинку та привели ціни на відпочинок в Карпатах влітку і взимку.

Скільки буде коштувати поїздка?

Вартість поїздки по Україні в основному буде коштувати недорого (до 3 000 грн для всієї родини на 3-4 дні). Але можна переплатити і більше, ніж за відпочинок в Туреччині або Єгипті. Наприклад, вартість перебування в деяких готелях України перевищує 10 000 грн.

Але якщо ви їдете за емоціями, а не за комфортом класу «люкс», в тій же Одесі можна налаштуватися на бюджетний відпочинок і вкластися в 2 000-3 000 грн.

У вартість поїздки потрібно включити:

  • Проїзд туди і назад;
  • Оренда квартири або оплата готелю;
  • Відвідування кафе, пам'яток;
  • Купівля сувенірів;
  • Купівля необхідних речей в дорогу.

Що потрібно брати з собою

Поїздку потрібно планувати грамотно. По-перше, потрібно запланувати відпустку і виділити на відпочинок час. По-друге, дуже важливо спланувати бюджет, щоб його вистачило на всі витрати. Якщо ви плануєте заощаджувати, подумайте над тим, щоб взяти з собою в дорогу що-небудь з їжі. Наприклад, кілька кілограм свіжих фруктів і сиру коштуватимуть недорого, але завжди послужать відмінним перекусом.

Також продумайте список медикаментів. Не виключено, що від свіжого повітря голова може піти обертом і втрачати час на аптеки під час відпочинку навряд чи захочеться.

Де взяти гроші на подорожі?

Проблем з грошима на подорож по Україні, в принципі, виникнути не повинно. 2 000-3 000 грн можна легко накопичити, навіть просто щомісяця відкладаючи по 100-200 грн. Але якщо грошей не виявилося або були непередбачені витрати, потрібну суму на поїздку по Україні завжди можна позичити в Майкредіт. Досить просто подати онлайн заявку на кредит і кошти будуть зараховані на рахунок всього за 15 хвилин.