ТОП-5 ідей для відпочинку в місті цього літа

Набридла міська суєта? А попереду ще майже ціле літо і якщо доведеться сидіти весь час в місті, дуже складно придумати, куди можна себе подіти. Але взимку ви точно будете нудьгувати за літом, тому не пропускайте теплі деньки і беріть з них максимум!

Якщо у вас не вийде відправитися у відпустку або навіть доступний відпочинок на морі вам не по кишені, не турбуйтеся. Насправді є багато доступних розваг.

Ми підготували ТОП-5 кращих ідей, як провести літо в місті. Як це зробити так, щоб і літо запам'яталося, і ви випробували нові відчуття. А головне, витратили не багато грошей. Так-так, щоб влаштувати незабутній відпочинок в місті не обов'язково витрачати багато.

Гуляйте на свіжому повітрі

Коли ви останній раз були в парку? А чи давно гуляли по парку ввечері? Так, з першого погляду може здатися, що це не дасть ніяких нових відчуттів і прогулянка буде такою ж, як і пару місяців назад. Але повірте, влітку все по-іншому. Вечірнє повітря точно має свою чарівність і пора вирушати на прогулянку з сім'єю прямо зараз.

Ідеї для відпочинку в місті ввечері займають окрему нішу - тут і кіно під відкритим небом, і побачення на даху і прогулянки по набережній. Увечері все це набуває особливого шарму.

А ще не забувайте про пікніки з друзями (можна поїхати на шашлики в ліс або відпочити всім разом в парку). У великих містах багато басейнів під відкритим небом, де вечорами влаштовуються вечірки, а це - завжди нові знайомства.

Будьте активними

Для тих, хто любить різні види спорту і не любить сидіти на місці, буде цікаво покататися на велосипедах, сігвеях, гіроскутерах. Такий незвичайний вид транспорту входить в моду, а купувати його за свої гроші не має сенсу. По-перше, він займає багато місця в квартирі, а по-друге, набагато простіше за сезон покататися на всіх його видах, ніж купити один велосипед і їздити на ньому все літо.

При цьому, вартість прокату велосипедів, гіроскутерів і сігвеїв цілком бюджетна і дозволити собі таку розвагу може кожен.

Фотографуйтеся

Фотографії - прекрасний спосіб відволіктися і зробити щось приємне безкоштовно. Для душевних сімейних фото не обов'язково мати дорогий фотоапарат - можна зробити кілька хороших фото і на телефон. Тим більше, що є можливість самостійно редагувати фото.

Прогулянки по нічному місту

Якщо вам пощастило і ви живете в великому місті, організуйте нічну прогулянку. Особливо це цікаво буде зробити у вихідний, коли в парках багато людей і грає музика.

Концерти та фестивалі

В Україні проходять кілька музичних фестивалів щоліта. Кожен з фестів збирає тисячі людей і десятки артистів. При цьому вартість на заходи стартує від 200 грн і їх відвідування може виявитися не дуже дорогим.

Найближчі фестивалі в Україні ми зібрали для вас в окремій статті - "ТОП-5 літніх фестивалів України, які повинен відвідати кожен".

Відпочинок у вихідні

Ідеї для сімейного відпочинку на вихідні можуть бути найрізноманітнішими. Влаштуйте тематичну вечірку, організуйте пікнік в парку, відвідайте місцеві музеї і виставки. Щоб відчути вихідні, головне не сидіти вдома біля телевізора. Виходьте гуляти, виїжджайте за місто - насолоджуйтеся літом на повну!

Підіб'ємо підсумки

Не турбуйтеся, якщо не вдається поїхати влітку до моря - є маса цікавих варіантів, чим зайнятися влітку в місті. Якщо ви вже запланували вихідні і знаєте, куди хочете піти, але грошей немає, MyCredit завжди допоможе швидко знайти потрібну суму і отримати кредит усього за 15 хвилин.