Вартість доставки вантажів з Китаю в Україну

Піднебесна давно закріпила лідерські позиції по охопленню експорту в усьому світі. Країна пропонує "копійчану" продукцію і її величезну різноманітність: від батарейок до комп'ютерної техніки, від іграшок до будівельних інструментів. Сьогодні найбільш затребувана ніша - мультимедійні пристрої та одяг/взуття.

Багато бізнесменів вибудували успішні торгові мережі, купуючи там "за рубель", продаючи тут "за п'ять". Підприємці в змозі спокійно відкрити інтернет-магазин, перепродуючи готові вироби.

З появою таких гігантських платформ, як Алі-Експрес, Пандао, Джум, кожен з нас через інтернет замовляє телефони, чохли, туфлі, косметику, галантерею і багато іншого за "смішні гроші". Економія досягає 50%. У зв'язку з цим настав час розібратися, скільки коштує доставити товар з Китаю, скільки коштує доставка 1 кг товару з Китаю в Україну, і як реально заощадити.

Способи доставки посилки з Китаю в Україну

Світова затребуваність змушує країну-експортера розвивати всі відомі методи перевезень. Так, завезення доступні на всі континенти, держави:

  • Літаком;
  • Морем;
  • Доставка поїздом;
  • Автомашиною.

Тепер ближче до цифр, адже "скільки коштує доставка вантажу з Китаю в Україну" - питання актуальне для власників торгових площ, перекупників, простої людини. Тарифікація варіюється, в першу чергу, від вибору транспортного засобу. Вартість авіадоставки з Китаю перевищує інші через більшу енерговитратну собівартість.

Вартість авіадоставки з Китаю

Очевидно, що повітряне судно — це найшвидший шлях, тому коштує доставка вантажів з Китаю літаком дорожче. Його вибирають ті, кому принципова терміновість. Також швидкопсувні продукти прийдуть в хорошому стані.

Щоб дізнатися точний прайс, потрібно розрахувати вартість доставки вантажу з Китаю в Україну за 1 кг. В даному випадку - від 6 $ за кілограм. Стандартний термін очікування становить 8-12 днів. Є експрес-тариф, що працює в швидкісному режимі (4-7 днів) за 30 $ кг.

Вартість доставки автотранспортом

Вартість міжнародної доставки вантажів з Китаю в Україну на вантажівках стартує від 5 $/кг Однак оператори акцентують увагу, що коштує міжнародна доставка контейнера з Китаю в Україну по-різному, це пояснюється:

  • Обсяг;
  • Вага;
  • Тип. За тендітні речі доведеться доплатити.

Транспортувальний період - 20-30 днів. Швидше не вийде через географічне розташування, безліч митних пунктів і відстані.

Ціна залізничного перевезення вантажу

Вартість доставки посилки з Китаю в Україну через залізничне сполучення нижче за рахунок більш тривалого проміжку в дорозі - 18-25 днів. Тому вартість міжнародної доставки 1 кг товару з Китаю в Україну - 2,5–6$.

Це найбільш бюджетна варіація транспортування.

Як зменшити вартість доставки з Китаю в Україну

Знизити вартість доставки товарів з Китаю в Україну можливо, керуючись наступними лайфхаками:

  • Вибирайте найбільш дешевий вид (ж/д);
  • Спроектуйте маршрут з найменшою кількістю перевалок;
  • Користуйтеся недорогою упаковкою;
  • Відмовтеся від використання страхового випадку;
  • Віддайте перевагу спеціалізованій компанії, що працює за заданими напрямками, що підходять особисто вам;
  • Оформляйте спільні замовлення з іншими підприємцями, знайомими, друзями;
  • Запитуйте розрахунок в декількох організаціях, щоб порівняти пропозиції.

Так ціна доставки вантажу з Китаю може знизитися на 30%, що досить непогано, погодьтеся, в умовах сьогоднішньої економічної кризи.

Товар потрібен терміново, а грошей не вистачає?

При відсутності вільних фінансів на поповнення асортименту завжди можна звернутися за додатковим фінансування від кредитних структур. Отримати кредит на закупівлю товару в сервісі онлайн-кредитування MyCredit - блискавичне вирішення проблем нестачі грошей. Інтернет-сервіс перерахує мікропозику на картку до 10 тисяч гривень за 15 хвилин після відправки заявки прямо на банківську картку.

Майкредіт схвалює 95% онлайн-заявок, навіть тим, кому відмовляють банки. А список наданих документів - мінімальний. Досить ввести номер паспорта громадянина, податкового коду, чинного пластикового носія.