Скільки коштує страховка в Україні?

Страховка людини і його майна — це дієвий інструмент убезпечити себе від непередбачених витрат і пригод. Адже кожен день може трапиться подія, що вимагає серйозних вкладень для її розрішення. У нашій країні поки цей метод не розвинений досить масово. Однак спостерігається позитивна тенденція. Люди стають більш свідомі та далекоглядні. У цьому зв'язку актуальним буде розібратися, скільки коштує страховка в Україні (Харкові, Дніпрі, Києві, Запоріжжі, Одесі) і як розрахувати вартість страховки в Україні в 2019 році.

Зазвичай ціна страховки залежить від пакету доступних послуг в ній. Можна обзавестися базовим варіантом, а можна вибрати повний тариф, але вартість страхування буде на порядок вищою. Таким чином, чим більша страхова вартість, тим ширше її поле дії. Можна передбачити навіть малоймовірні небезпеки у вигляді катаклізмів і т. д.

Замовити можна і в цифровому форматі з персонального комп'ютера, вибравши кількість опцій і погодитися з прайсом. Коштує електронна страховка так само, проте вдома вам не будуть нав'язувати додаткові платні функції.

Які види страховок бувають?

Застрахуватися на практиці можна від чого завгодно. Однак є і стандартна класифікація:

  • Туристична. Стартує ціна оформити страховку від 300 грн на десятиденну відпустку;
  • Медична. Найбільш бюджетна ціна страхового поліса - 400 грн; максимальна - 10 тисяч;
  • Страховка авто. Якщо обов'язкове страхування - в межах тисячі, якщо добровільне - 4000-5000 за середніми показниками;
  • Житлоплощі. Так, 500-800 коштує страхування від крадіжки квартири;
  • Життя і здоров'я;
  • Фінансова;
  • Робоча.

Що потрібно, щоб отримати страховку

Перше, що зажадають при оформленні будь-якого типу - документ, що засвідчує особу, ідентифікаційний код і заповнену форму. Далі залежить від спрямованості:

  • для КАСКО/ОСЦПВ - техпаспорт на засіб пересування;
  • для турстраховки - закордонний паспорт;
  • для захисту житла - будинкова книжка, право власності на будинок/квартиру.

Як розрахувати вартість страховки онлайн

Щоб дізнатися, скільки коштує цивільна страховка або будь-яка інша, потрібно зробити індивідуальний розрахунок:

  • У представництві СК можуть запропонувати консультування і порахувати в програмі, від вас - дані, інше зроблять працівники;
  • Ще розрахувати вартість страхового поліса можна самостійно вдома. Для цього слід зайти на офіційний сайт обраної компанії і заповнити анкету, ввівши персональні відомості. Результат покаже готову суму і, швидше за все, запропонує купити дистанційно, оскільки багато СК функціонують в мережі.

Перед оформленням слід добре вивчити ринкові пропозиції, подивитися акційні продукти і вибрати хороший товар за розумним прайсом.

Які виплати припускаються за страховими випадками

Страхова сума за автоцивілкою становить 130 тис за шкоду автомобіля, 260 тис - на постраждалих людей.

Що стосується добровільного автострахування, сказати однозначно не вийде. Як правило, оцінюється за середньою ринковою ціною на момент підписання угоди. Однак ця формула поширена не на всі випадки, адже є встановлені ліміти для економ-тарифів.

Комплексна медична - покриває 60 000 гривень (молода сім'я з одним-двома дітьми). Індивідуальна на екстрені випадки - до 10000.

Не вистачає грошей оформити страховку

Настав час оформляти документи, а на поліс не вистачає? Звичайно, ви можете запитати у друзів до зарплати, але що робити, якщо вони відмовлять? Швидкий кредит без відмови до 10 тисяч надає сервіс онлайн-кредитування Mycredit.

Взяти кредит онлайн можна де завгодно, головне, мати пристрій з виходом в інтернет. Заповнюєте невелику анкету, очікуєте 15 хвилин - мікропозика на картку в день звернення зарахована. Важливо, що сайт працює 24 на 7 без вихідних і свят. Не потрібно сканувати паспорт і фотографувати ІПН, просто напишіть їх цифрові номери в спеціальний рядок.

Платформа дуже проста в експлуатації, але при виникненні труднощів діє служба техпідтримки з чуйними та кваліфікованими менеджерами.