Скільки коштує ремонт ноутбука (комп'ютера ПК) в Києві?

Комп'ютер став предметом першої необхідності в побуті. Зв'язок з родичами, обмін інформацією, засіб заробітку - все це відноситься до ноутбука і якщо він ламається, потрібно швидко його відремонтувати. Скільки грошей потрібно витратити, і чи є варіанти заощадити?

Залежно від того, як давно ви купили комп'ютер, закінчився строк гарантії від виробника або магазину, яка модель ноутбука, буде змінюватися ціна ремонту комп'ютера.

Гарантія - найдешевший і надійний спосіб вирішити проблему. Якщо поломка виникла не з вини покупця, тобто ви не впускали, чи не вилили воду, не вдарили спеціально молотком, що теж буває, послуги будуть абсолютно безкоштовними і, головне, проводитися в сертифікованому сервісному центрі, де точно працюють хороші майстри.

Гарантійний термін призупиняється на час, на якому технік перебував на ремонт тобто якщо з моменту прийому в сервіс до моменту ремонту пройшло 20 днів, гарантія буде збільшена на 20 днів.

Якщо ж випадок не гарантійний і вина покупця все-таки була, ремонт оплачується власником.

Якщо ж не хочеться з'ясовувати стосунки з магазином або сервісним центром, ви втратили гарантійний талон або чек на товар, можна скористатися послугою «Терміновий ремонт комп'ютера і ноутбука в Києві», наприклад, або відвести техніку до фахівців самостійно. У першому випадку доведеться сплатити виклик майстра, діагностику, роботи і деталі, але найчастіше виклик і діагностика проводяться безкоштовно. Поговоримо про ціни детальніше і що якщо вигідніше, наприклад, отримати кредит на ноутбук.

Ціни на ремонт ноутбука і його частин в Києві

Ремонт комп'ютера на дому в Києві буде залежати від:

  • Деталі, які потрібно купити (імпортний «рідні» або дешеві аналоги);
  • Серйозність поломка;
  • Новизна модель (стара техніка складно полагодити, так як запчастина до неї або знято з виробництвом, або їх складно дістати).

На прикладі 4-х київських фірм, подивимося, яка ціна ремонту комп'ютера, вартість вказана в гривнях (обслуговуються ноутбуки брендів Asus, Acer, HP, Lenovo, Samsung, Dell, Sony, MSI, Toshiba).

Ремонт частиниVSCenter (грн)Rembook (грн)Askand (грн)Multiservice (грн)
Блок живлення 200 180 200 150
Кулери (вентилятор, система охолодження) 400 450 450 400
Матриці екрану (монітор ноутбук) 400 350 380 450
Материнська плата От 380 400-650 600 900
Акумулятори (зарядний пристрій, батарея) 250 350 350 300
Роз'єм живлення 400 580 400 350
Корпус 300 250 150 300
Відеокарти 350 350 400 600
Жорсткий диск От 80 От 100 160 200
Клавіатура 300 250 250 250

Найчастіше ламаються порти харчування, матриця - потрібно приготувати більше 800 гривень. Також поширений варіант поломки - залити каву або водою і фахівці в такому випадку надають комплексні послуги, вартість яких становить від 650 грн. При серйозних проблемах (відеокарта, материнка), ціна може становила 2000, при цьому нова техніка коштує від 5500.

Де взяти гроші на ремонт ноутбука?

Якщо не вистачає грошей на заміну деталей і оплату послуг, а комп'ютер потрібно ремонтувати терміново, гроші можна взяти в кредит. Під вигідні відсотки, на недовгий термін - кредитування дозволить швидко вирішити проблему і зменшити фінансове навантаження. Можна звернутися:

  • У банку
  • В онлайн-сервіс.

Припустимо, вам потрібно всього 2000 т ви вирішили звернутися в банк. На оформлення документів доведеться витратити близько 7-14 днів, так як важливо надати довідку про доходи, з місця роботи і т.п. Крім того, немає гарантії, що банк не відмовить у видачі, а діяти потрібно напевно.

Розгляньте варіант онлайн-мікрокредитування, наприклад, Mycredit, де всього за 20 хвилин можна взяти до 3000 гривень і оплатити ремонт вже зараз. Якщо ж ви вирішили придбати нову техніку, в Майкредіт можна отримати кредит на ноутбук. На відміну від банківських організацій, де мінімальний вік позичальника від 21 року, в МайКредіт можна отримати кредит студентам старше 18 років.

Умови кредитування:

  • Сума 100-3000 грн, термін - до 35 днів;
  • 0.99% переплати в день;
  • Можливість продовжити договір;
  • Кредитна історія практично не впливає;
  • Без довідок про доходи, застав;
  • Чи потрібен тільки паспорт, мобільний телефон і банківська карта.

У MyCredit не тільки немає заборони отримати кредит студента, але і оформлення позики родичів, тобто якщо ви хочете отримати кредит на ноутбук і 3000 гривень недостатньо, звернутися в сервіс може відразу чоловік і дружина і за 6000 вирішити проблему.

Моментальний займ онлайн на карту - ефективне вирішення питання, особливо коли не вистачає коштів на ремонт техніки і майстри вже виставили рахунок. Всього 20 хвилин - і ви готові розплатитися.