Скільки потрібно грошей на будівництво будинку?

Скільки потрібно грошей на будівництво будинку?

Якщо купити будинок - дорого, можна подумати про його будівництво власними силами. Звичайно, знадобиться час, гроші на пошук робочих, оформлення землі, покупку матеріалів. У будь-якому випадку самостійне будівництво навіть невеликого будинку може коштувати дешевше, ніж придбання квартири у забудовника.

Що потрібно для будівництва будинку?

Коли житлова проблема стає особливо актуальною, виникає питання: «Де взяти гроші на будівництво будинку?». Житло дійсно можна побудувати самому, а не купувати у забудовника. В Україні безліч будівельних організацій, які готові виконати повний спектр послуг, починаючи від створення архітектурного проекту, закінчуючи обробкою фасаду. Покластися на фахівців з одного боку - надійно, з іншого - дорого. Але чи можна заощадити, якщо будувати своїми руками і скільки потрібно грошей на будівництво будинку? Ось основні пункти кошторису:

  • Вартість покупки, довгострокової оренди землі;
  • Послуги будівельників;
  • Вартість будматеріалів;
  • Вартість внутрішньої і зовнішньої обробки;
  • Вартість підведення комунікацій.

У роботу фахівців «закладається» 20-35% від вартості матеріалів. Нескладні етапи можна зробити самостійно, для складних найняти будівельників. Необхідну інформацію про те, як будувати і яку технологію застосовувати, можна знайти в Інтернеті, спеціалізованій літературі.

Оформлення позики в банку

Якщо з тим, як побудувати будинок, можна розібратися, то питання «Де взяти гроші на будівництво будинку?» залишається відкритим. Звичайно, можна спробувати зайняти у знайомих, але веліку суму без нотаріально завіреної розписки ніхто не позичить. Другий варіант - банк, де можна оформити кредит на будівництво будинку. Даний вид позики буде відносітісь до цільового готівкового (в угоді прописується мета - будівництво об'єкта за певною адресою). Для узгодження заявки потрібно аргументувати, скільки треба грошей на будівництво будинку. Крім того, позичальник фінансової установи повинен «підпадати» під наступні критерії:

  • Громадянство України;
  • Вік від 25 років;
  • Мати гарну кредитну історію;
  • Мати постійне місце роботи;
  • Бажане наявність нерухомості, транспортних засобів, вкладів і т.п.

Зазначені критерії свідчать про благонадійність клієнта, можуть підтвердити його платоспроможність. Наявність майна є гарантією, що в разі невиконання зобов'язань, банк зможе забрати його в судовому порядку.Після подачі заявки, клієнт для того щоб отримати кредит на будівництво будинку, також проходить перевірку через службу безпеки, через деякий час отримує схвалення або відмову до видачі. Після відкривається банківський рахунок. Клієнт повинен приїхати до відділення для підписання договору і очікувати зарахування коштів. Загальна кількість витраченого часу - 2-4 тижні з урахуванням збору документів.

Отримати кошти від MyCredit

Але що робити, якщо ви вже підрахували, скільки потрібно грошей на будівництво будинку, але не вистачає тільки невеликої частини, а часу на проходження банківської процедури немає? В Україні великою популярністю користуються онлайн-кредит сервіси, наприклад, MyCredit. Завдяки сервісу не потрібно витрачати час на відвідування відділень, очікування успішної перевірки службою безпеки, час на збір документів. Все, що необхідно - вказати потрібну суму, термін, пройти реєстрацію на сайті.

Просте отримання кредиту

Меню MyCredit працює просто і зрозуміло для користування. При зміні суми, терміну кредитування автоматично змінюється сума до погашення, таким чином, позичальник може відразу оцінити можливості і прийняти правильне рішення. Прихованих комісій, відсотків немає. Та сума, яка відображається в особистому кабінеті, є актуальною і змінюється пропорційно до внесених оплатах. Вся інформація про позичальника є конфіденційною, не підлягає поширенню третім особам, тому ніхто не дізнається, що ви взяли кредит на будівництво будинку. Якщо виникли питання, завжди можна зателефонувати менеджеру за номером гарячої лінії і вам підкажуть, як користуватися особистим кабінетом або яку суму внести.

Навіть якщо спочатку ви неправильно підрахували, скільки потрібно грошей на будівництво будинку, в MyCredit після виплати першого позики можна буде оформити наступний. Або це може зробити хтось із членів вашої родини, так як онлайн-сервіс не забороняє брати позику родичам. Після подачі заявки і проходження реєстрації клієнт залишає номер банківської карти і вже через 20 хвилин отримує гроші на рахунок. Повертати гроші можна будь-яким доступним способом: через інтернет-банкінг, касу банку або термінали самообслуговування.

Порахувати, скільки потрібно грошей на будівництво будинку - легко. В Інтернеті або в спеціальній літературі можна знайти інформацію про вартість матеріалів та робіт, про технології будівництва. Але знайти гроші - складно. Можна звернутися в банк і спробувати оформити кредит на будівництво будинку, але процедура - довга і складна, тому якщо вам терміново потрібні гроші, особливо невелика сума, варто розглянути варіант онлайн позики через кредит-сервіс MyCredit, який вирішить фінансову проблему швидко і легко.