Відпочинок на морі 2019. Де провести відпустку?

Наближається сезон відпусток, і стають актуальними приємні турботи про те, як вибрати путівки на море 2019, і при цьому не витратити цілий статок. Оптимальну по ціновій політиці відпустку туристам пропонує величезна кількість країн, таких як Туреччина, Єгипет, Греція, і навіть Таїланд. Але якщо ціни на їжу, розваги та готельні номери закордоном виглядають досить привабливо, то вартість перельоту часто обходиться в дуже велику суму.

У цій статті ми зібрали доступні варіанти, де провести відпочинок на морі в Україні та закордоном.

Відпочинок на Азовському морі 2019

Азовське море вже давно становить серйозну конкуренцію Чорному та відпочинку закордоном. Комфортні готелі і бази відпочинку, аквапарки, чисті пляжі і красиві набережні - все це чекає вас на азовському узбережжі.

Відпочинок на Азовському морі досить недорогий, але будьте готові, що вартість путівки варіюється в залежності від сезону, віддаленості від моря, напливу відпочиваючих, і, звичайно, умов проживання.

Відпочинок на Чорному морі 2019

Чорне море по праву заслужило любов туристів з усього світу. Тепла вода, комфортний клімат і прийнятні ціни з року в рік радують українців на узбережжі Чорного моря в Одесі, Миколаївській та Херсонській областях.

Якщо говорити про чорноморське узбережжя закордоном - Туреччина пропонує тури на море 2019 на будь-який смак і бюджет. Перевага турецьких курортів порівняно з безліччю інших також у тому, що величезна кількість турагентств часто пропонують своїм клієнтам привабливі варіанти за найнижчими цінами, включаючи перельоти, харчування, розваги і готельні номери. Відпочинок на морі в червні 2019 тут обійдеться в середньому в 350 доларів з людини.

Автобусні тури на море за кордон 2019

Автобусні тури з відпочинком на морі 2019 закордоном також є трендовими пропозиціями українських туроператорів. Серед них, відпочинок в Італії, Іспанії, Болгарії та Грузії. Останні два варіанти є привабливими для українських туристів, оскільки в цих країнах поєднується комфортний відпочинок і прийнятні ціни. Зупинимося докладніше на цих варіантах.

Болгарський колорит

Крім того, що Болгарія входить в число тих країн, які відрізняються найбільш розумними цінами, вона також є просто ідеальною країною для першого виїзду за кордон. У Болгарії ви будете почувати себе практично як вдома: схожа кухня, вивіски і меню на кирилиці, аналогічна архітектура. Для тих, хто прагне побачити щось нове Болгарія також має безліч «козирів в рукаві»: старовинні маєтки, величні храми, захоплюючі парки розваг.

Вигідна Грузія

Грузію, так само як згадану вище Болгарію, слід вважати країною, раптово опинившись в якій, не доведеться відчувати мовного бар'єру в спілкуванні з місцевими. Для кожного туриста, який відвідав Грузію, це не просто морська країна, це захоплюючий дух могутніх гір, дуже смачні хінкалі, ароматне вино Kіндзмapaулі, а також теплота і гостинність з боку місцевого населення.

Одним з найпопулярніших курортів Грузії вважається місто Батумі, в якому кожному відпочиваючому вдасться знайти море розваг на свій смак. При цьому цінова політика в даній місцевості також радує око і гаманець.

Бракує грошей на бажаний відпочинок?

Для того, щоб розумно керувати своїми фінансовими засобами, необхідно вчитися правильно складати таблицю витрат і доходів. Подібні маніпуляції дозволяють заздалегідь відкладати гроші, і до відпустки необхідна сума вже буде в кишені. Крім того, серед перерахованих вище курортів вам вдасться знайти той, який для свого здійснення не потребує навіть попередніх грошових зборів.

Якщо ж трапиться так, що відпустка настає через пару днів, а матеріальне становище залишає бажати кращого, завжди є можливість скористатися допомогою мікрофінансових організацій, які готові надати кредит на відпочинок у будь-який зручний для вас момент і буквально за лічені хвилини.

Однією з таких організацій є сервіс Mycredit, де ви можете взяти кредит до 10 000 і відразу забронювати вподобаний варіант відпочинку. Ми надамо гроші на картку за 15 хвилин і зробимо все, щоб фінансові проблеми не завадили вашим планам.