Недорогі подарунки на Новий Рік. Ідеї бюджетних подарунків

Кожен з нас чекає на Новий рік, але вся краса цього свята не лише в тому, що приймати презенти будете ви, але й у тому, що їх слід дарувати іншим. Подарунок на Новий рік несе символічний сенс, тому важливо, щоб кожен родич або знайомий залишився з сюрпризом. Важливо знати, скільки коштують бюджетні подарунки на Новий рік.

Бюджетний подарунок на Новий рік не варто сприймати як дешеву непотрібну річ - сьогодні є ідеї недорогих подарунків на Новий рік за 200-500 грн. і це те, що буде дійсно корисним. Наприклад, для дівчини можна придбати прикрасу зі срібла, а для хлопця - павербанк. Мамі завжди можна взяти красивий букет квітів, другу - подарувати сертифікат в парк водних атракціонів. Насправді важливо, щоб подарунок був від душі, а скільки він коштує не має великого значення.

Варіанти подарунків жінці

Недорогі подарунки на Новий рік недорого можна придбати в Інтернеті, якщо важливо заощадити. Але готуватися краще заздалегідь. Наприклад, в листопаді проходить всесвітній день знижок - чорна п'ятниця, а це хороший спосіб знайти щось цікаве зі знижкою не менше 10%.

Вибрати подарунок на Новий рік, скориставшись ідеями:

Ідея подарунку для жінки Вартість (грн)
Срібний браслет 500
Замовити тематичні капкейки або заварні тістечка 350
Авторський букет квітів 650
Сертифікат на відвідування салону краси 500

У будь-якому випадку кожній дівчині буде приємно красиве оформлення. Зараз в моді упаковки з натуральних матеріалів, наприклад, сухих квітів, дерева. Можна подарунок прикрасити бантом з капронової стрічки, адже саме для дівчини оформлення має більше значення, чим вміст упаковки.

Варіанти подарунків чоловікові

Купити недорогий подарунок на Новий рік чоловікові буде легко. Тут варто орієнтуватися на практичність сюрпризу. Якщо прибрати стандартні ідеї подарувати шкарпетки або бритву, можна зупинитися на гаджетах і техніці.

Ідея подарунку для чоловіка Вартість (грн)
Портативна колонка 350
Портативна зарядка 450
Ігрова клавіатура або миша 500-5000
Портмоне з натуральної шкіри ручної роботи 400-1200

Чоловіки також цінують прикольні подарунки на Новий рік, тому абонемент в спортзал не розцінять як натяк, а будуть дуже вдячні.

Поради, як вибрати подарунок

Варіанти подарунків на Новий рік буде визначати легко, якщо заздалегідь хоч би за пару місяців ненав'язливо дізнатись у людини, щоб їй хотілося отримати. А якщо посекретничати не вдалося, орієнтуйтеся на:

  • Корисність;
  • Якість;
  • Вибирайте заздалегідь, поки є асортимент і можливі знижки;
  • Не купуйте в магазинах, про які чули погані відгуки;
  • Орієнтуйтеся на вартість, але, якщо ви вирішили купити дорожчий подарунок, візьміть гроші в Майкредіт.

Максимальний ліміт в Майкредіт – 10000 гривень. Якщо ви хочете здивувати кохану людину, але грошей не вистачає, подайте заявку, щоб отримати споживчий кредит. Мікропозика на карту терміново за 20 хвилин – це реально, тому сюрприз для коханої людини точно відбудеться.