На чому можна і не можна економити дівчині і жінці?

Багаточисельні дослідження показують, чому жінці не можна економити на собі. По-перше, коли дівчина починає пригнічувати будь-які бажання і гнобити себе, жертвувати купівлею улюблених речей, то починає себе погано почувати на емоційному і фізичному рівнях. З іншого боку, якщо почати витрачати всю зарплату на великі і дрібні «примхи», грошей не залишиться зовсім. Тому є ряд речей (не тільки одяг), на чому можна заощадити жінці, а на чому не варто. Перш за все, дівчина повинна визначитись, які покупки приносять більше радості, змушують відчувати себе красивою, бажаною, доглянутою і впевненою. Однак, є універсальний список з найважливіших суто жіночих речей, що демонструє на чому не можна економити жінці.

Способи економії для дівчат

Будучи представницею прекрасної статі, економія грошей - завдання не з легких. Однак, якщо ви переслідуєте мету, що вимагає накопичень, доведеться вчитися мінімізувати витрати. Правильний розподіл коштів дозволить накопичити необхідні заощадження з максимальним комфортом. Є речі, які не можна виключати, але рекомендується скоротити:

  • Відпочинок в закладах - постійні відвідування кафе і ресторанів вимагають чималих коштів, постарайтеся зменшити кількість візитів в улюблені місця, замінивши прогулянками в парках або по мікрорайону. Такий варіант дозвілля приносить не менше задоволення, перевірено;
  • Фастфуд і смажена їжа - по-перше, виключення цих продуктів покращує фігуру і здоров'я, а по-друге економить чималу суму;
  • Шкідливі звички - порахуйте, скільки в місяць йде на сигарети і каву і бажання кинути курити виникне само собою. Якщо ні, то згадайте, скільки шкоди красі та молодості приносить куріння;
  • Шопінг - покупки для жінки це святе, але без фанатизму. Виключайте можливість імпульсивних придбань, намагайтеся економити на покупках в інтернеті. Якщо ви маєте намір купити косметичні засоби в онлайн-магазині, але таке є в супермаркеті поруч, подумайте, чи хочете ви переплачувати за доставку?

Дорога косметика не завжди краще дешевої

Щоб заощадити на косметиці, важливо приділити час цьому питанню, вивчити ринок і потім здійснювати покупку. Іноді зайва економія косметики, може бути чревата придбанням неякісного продукту або небезпечного для здоров'я. З іншого боку, на ринку зараз є маса якісної і корисної косметичної продукції, яка коштує в рази дешевше розрекламованого бренду, хоча за характеристиками нітрохи не поступається. Щоб знайти гарний недорогий засіб, бажано читати більше відгуків в інтернеті і радитися з косметологом.

Як дівчині економити на одязі без шкоди своєму іміджу?

На чому можна заощадити дівчині - на одязі. Ні, ходити в одному платті весь сезон - погана ідея. Мова про те, що купувати джинси, взуття, аксесуари та інше, не обов'язково в найдорожчих магазинах в ТЦ, можна знайти більш цікаві з економічної сторони варіанти. Щоб економити гроші на одязі рекомендується:

  • Стежити за сезонними розпродажами - в них можна знайти дійсно якісну річ з 50% -знижкою;
  • Відвідувати магазини вторинного споживання (Second Hand) - в таких місцях продається безліч імпортних і ексклюзивних товарів;
  • Користуватися знижками, бонусами і купонами, особливо якщо ви є постійним клієнтом певного магазину.

Ніколи не варто економити на харчуванні

Список «на чому не повинна економити жінка», обов'язково повинен включати харчування. Краса, здоров'я і довголіття представниці прекрасної статі безпосередньо залежить від того, що вона їсть. Щоб шкіра завжди сяяла чистотою і свіжістю, їжте виключно свіжі продукти, виключіть солодке і мучне, не перестарайтеся з фруктами, здатними викликати висипання. У тарілці, незалежно від часу доби, повинні бути присутніми натуральні білки, жири і вуглеводи в правильних пропорціях.

У бутіку розпродаж, а грошей до наступної зарплати не залишилося?

Як економити дівчині, яка отримує мінімальну зарплату, і прагне виглядати красивою і доглянутою? Досить складне питання, рішення якого обумовлюється чітким розподілом грошових коштів і виробленням таких звичок як вміння прораховувати все наперед і раціональність. Якщо ви тільки почали шлях до грамотної економії та зіткнулися з першими труднощами, які вимагають термінових вкладень, є можливість оформити кредит у сервісі онлайн-кредитування MyCredit. Компанія приймає заявки від потенційних позичальників цілодобово і намагається видати швидку позику протягом півгодини після отримання заявки. У сервісі Майкредіт працюють фахівці, які обробляють заявки в лічені хвилини і завжди допомагають клієнтам розібратися з виниклими труднощами в процесі оформлення позики.