Куди піти на Новий рік, якщо немає грошей

Зима вже повністю вступила в свої права: грудень порадував першим снігом і в місті щосили розгортається передноворічна метушня. Часто трапляється так, що витративши певну суму на подарунки близьким, новорічне вбрання й прикрашання квартири, з'ясовується, що грошей на святкування Нового року зовсім не залишилося. Саме для таких випадків ми підготували оглядову статтю про те, куди піти на Новий рік, якщо немає грошей - пора починати планувати, де ви проведете головну ніч року.

Куди піти на Новий рік в Києві - заходи на 31 грудня - 1 січня 2018

Як правило, в інтернеті можна знайти масу добірок святкових заходів в різних містах України. Ми розповімо, де зустріти свято в Києві і Харкові з мінімальними витратами.

Щороку столиця радує різноманіттям новорічних заходів, як досить дорогих, так і малобюджетних. Ми підготували список, куди піти на Новий рік у Києві і при цьому не залишитися без гроша в кишені.

  • Софійська та Михайлівська площі. У ніч з 31 грудня на 1 січня тут відбудеться грандіозне святкування Нового року. Початок заходу планується о 21:00, а закінчення близько 2:00. Вас чекають яскраві вогні, парк атракціонів, святковий ярмарок, красуня-ялинка, а також неймовірна шоу-програма і масштабний новорічний концерт. У новорічну ніч на Софійській площі всіх гостей вечора буде чекати сюрприз, подробиці якого організатори поки не розголошують.
  • Фестиваль "Зима на ВДНГ". Тут ви зможете погуляти по новорічному ярмарку, зануритися в новорічну атмосферу завдяки святковій шоу-програмі, провести фотосесію у казкових фотозонах. Також у рамках фестивалю будуть представлені кілька платних зон, які ви зможете відвідати, зважаючи на свої можливості.
  • Містечко Санти. У цьому році в Маріїнському парку столиці працюватиме "Містечко Санти". Ваші діти будуть щасливі потрапити сюди: атракціони, розваги, різні новорічні інсталяції, а головне - зустріч із Сантою та його помічниками, обов'язково залишать у їх пам’яті незабутнє враження. До речі, дорослі теж можуть передати своє бажання Санті й зануритися в атмосферу свята.
  • Зустріти свято у чарівній атмосфері ви також зможете на Подолі. Тут будуть встановлені скульптури казкових персонажів, буде працювати парк атракціонів і новорічний ярмарок.

І, звичайно, столиця пропонує величезний вибір заходів, де гроші вам все ж знадобляться.

  • Головну ніч року ви можете провести в ресторані або нічному клубі. Як правило, заклади пропонують насичену шоу-програму, різні конкурси та новорічне меню, яке входить у вартість квитка. Ціни на такі вечірки досить різноманітні: починаючи від 800 грн з людини і вище.
  • Увечері 31 грудня ви можете відвідати масу новорічних вистав: "Викрадач Різдва", "Снігова королева", "Неверленд" і т. Д. Вартість квитка на такі постановки варіюється від 100 до 600 гривень.
  • Також у новорічну ніч грандіозне свято буде проходити в заміському комплексі "Парк Київська Русь". Тут ви зможете зануритися в неймовірну атмосферу стародавнього Києва: покататися на конях, подивитися святкове шоу, смачно повечеряти. Також у програмі вас чекає феєрверк і вогняне шоу. Вартість квитка для дорослого - 395 грн., для дітей, студентів та пенсіонерів діють знижки.

Куди піти на Новий рік в Харкові - заходи на 31 грудня - 1 січня 2018

Що стосується першої столиці, тут вибір бюджетних новорічних заходів не менш різноманітний. Пропонуємо список заходів, куди можна піти на Новий рік у Харкові.

  • Головна ялинка міста. Щорічно на площі Свободи відкривається неймовірне різдвяне містечко. Новорічний ярмарок, каток, атракціони, чарівна красуня-ялинка - все це буде чекати вас на головній площі міста. У новорічну ніч запланований масштабний концерт популярних зірок української естради, феєрверк і безліч інших розваг, які обійдуться вам досить недорого. Початок свята о 23.00 - закінчення о 02.00.
  • Зустріти Новий рік у Харкові ви можете також в українському Діснейленді - Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького. Це місце саме по собі чарівне, і новорічний настрій там відчувається повною мірою. Вас чекатиме виступ харківських колективів, різноманітні новорічні інсталяції, конкурси, яскраві вогні і приголомшлива святкова атмосфера. Заходи в парку ім. М. Горького почнуться днем 31 числа - о 13.00, і триватимуть до ранку - 4.00.

Також в Харкові заплановано безліч платних новорічних заходів.

  • Різні ресторани, бари і клуби влаштовують захоплюючі новорічні вечірки і пропонують спеціальне новорічне меню. Ціни практично не відрізняються від столичних: починаючи від 700 грн з людини і вище.
  • Гостям міста пропонується також новорічна екскурсія найбільш цікавими місцями першої столиці. Тривалість туру складає три дні - з 31.12 по 02.01. Вартість туру варіюється від 1900 грн з людини до 3600, в залежності від готелю, в якому ви будете проживати.
  • У Харкові ви зможете відвідати платні дитячі свята та вистави. Ціна таких заходів починається від 100 гривень з людини.

Є ще ідеї

Насправді, придумати, куди піти на новий рік без грошей, не так складно. Беріть пляшку шампанського, хлопавки та просто йдіть у двір ліпити сніговика і грати в сніжки. Зустріньте Новий рік на даху - отримаєте незабутні емоції й побачите всі міські феєрверки. Візьміть ініціативу в свої руки і запропонуйте сусідам об'єднатися і зустріти Новий рік в під'їзді: прикрасьте його, нарядіть ялинку і нехай кожен приготує по одній страві. А якщо ви все ж вирішили зустрічати свято з розмахом і не обмежуватися недорогими подарунками на Новий рік для близьких - гроші вам однозначно знадобляться. Моментальний займ онлайн на карту від Майкредіт прийде на допомогу. Всього за 20 хвилин ви зможете отримати необхідну суму і планувати святкові витрати як вам заманеться. Майкредіт порадує нових клієнтів можливістю взяти безвідсотковий кредит і оцінити переваги роботи з сервісом абсолютно безкоштовно. Швидкий кредит онлайн від Майкредіт допоможе втілити в реальність ваші плани на Новий рік.