Куди поїхати на вікенд навесні?

Весна - найкраща пора для подорожей. Саме в цей час нам постійно хочеться пізнавати щось нове, розширювати межі своїх знань, споглядати на нові місця і невпинно вражатися неперевершеними краєвидами.

Є величезна кількість ідей, як весело і незабутньо провести вікенд в перші теплі весняні дні й куди поїхати на травневі свята. І для того, щоб вам було легше визначитися з рішенням, ми пропонуємо ознайомитися з найбільш популярними варіантами відпочинку серед бувалих туристів.

Ідеї для романтичного вікенду

Вода на море в весняний період, звичайно, не найтепліша і приємна, але, тим не менш, поїхати на романтичний вікенд до моря буде чудовою ідеєю. Свіже повітря, приємний вітерець, крик чайок, шум прибою, неповторні світанки і заходи - ось, що робить такий відпочинок ідеальним.

Крім того, якщо в якості морського куточка ваш вибір впаде на Одесу, то додатковою розвагою стане знайомство з цим чудовим містом. Кожна вулиця Одеси пронизана неймовірною атмосферою, теплом і затишком, що ще більше зблизить вас з коханою людиною і подарує незабутні враження.

Куди поїхати на вікенд в Україні?

Поїхати на вікенд в Україні можна в Карпати. Якщо засмагати на пляжах і ніжитися у готельних басейнах це явно не про вас, то навіть не роздумуючи збирайте речі і вирушайте в один з наймальовничіших куточків нашої країни - Карпати. Саме тут вам вдасться насититися такою кількістю драйвових і екстремальних емоцій, що вражень вистачить на цілий рік.

Відпочинок у Карпатах це:

  • сходження на гірські вершини;
  • катання на квадроциклах;
  • рафтинг-тури;
  • кінні прогулянки;
  • джипінг;
  • велосипедні екскурсії.

А якщо ви віддаєте перевагу більш спокійній атмосфері побувати в Карпатах варто для того, щоб подихати гірським повітрям і насолодитися величними пейзажами.

Відпочинок за містом на природі

Іноді недовге перебування далеко від величезного скупчення людей і цивілізації в цілому дозволяє відчути певне перезавантаження свого тіла і свідомості. Беріть свою кохану людину або найближчих друзів і вирушайте за місто на пікнік. Прекрасний спів птахів і свіже повітря, замість міської метушні і нескінченного шуму машин подарує вам відчуття гармонії і, можливо, надихне на створення нових важливих цілей у вашому житті. До того ж, це відмінний варіант поїхати на вікенд недорого.

Поїхати на вікенд за кордон

Якщо ви роздумуєте над тим, куди можна поїхати на вікенд за кордон, автобусні тури по містах Європи це, мабуть, один із самих практичних і швидких способів пізнати історію, менталітет і культуру європейського населення всього лише за кілька днів. Це чудова можливість побачити масу архітектурних пам'яток, про які раніше доводилося чути в туристичних шоу або читати в книгах.

Перед тим, як поїхати на вікенд в Європу, щоб подорож була максимально позитивною і не принесла жодних неприємностей, рекомендуємо упевнитися щодо таких моментів:

  • переїзд автобусами європейської якості;
  • сервіс надається виключно досвідченими і професійними гідами;
  • номери в готелях відповідають обраній категорії.

Є ідея, але не вистачає грошей?

Для того, щоб під час відпочинку відчувати себе максимально умиротворено і розслаблено, необхідно вчитися абстрагуватися від буденних справ, робочих моментів та інших негараздів. А також не забувайте, що в будь-якому відпочинку важливо не те, як ви відпочиваєте, а з ким. Коли поруч потрібна людина все обов'язково буде казково.

Якщо ж ви переживаєте про фінансовий аспект відпочинку, то в якості надійної підтримки можете звернутися за допомогою в сервіс онлайн-кредитування Mycredit, і оформити кредит до 10 000 гривень на картку. З MyCredit ви отримаєте кредит на відпочинок у будь-який час дня і ночі і зможете забронювати вподобаний тур, не відкладаючи втілення ідеї в довгий ящик.