Кредит на розмитнення авто євроблях

За останні роки проблеми розмитнення машин на єврономерах постійно обговорюються, оскільки багато українців придбали старий транспорт з Європи за привабливою вартістю в порівнянні з вітчизняним ринком. Труднощі почалися, коли держава встановила оновлені прайси на розмитнення машин. Ціна послуги залежить від:

  • типу і об'єму двигуна ТЗ;
  • року випуску машини і її експлуатаційних характеристик;
  • вартості.

Дізнатися детальніше, скільки коштує розмитнити авто, можна за посиланням. Щоб розмитнити авто, необхідно заплатити:

  • ввізне мито;
  • акцизний збір;
  • податки.

Загальна сума зборів часто перевищує собівартість заліза, тому водії змушені брати кредит на розмитнення евроблях.

Де можуть дати гроші на розмитнення авто?

Взяти кредит під розмитнення евроблях можна:

  • У банківських структурах — при наявності підтверджених відомостей про доходи, офіційне працевлаштування, готовність надати заставне майно або залучити поручителя. Оформлення грошей в банку займає багато часу, оскільки складається з кількох етапів: збір документації, консультаційні зустрічі, подача запиту та очікування рішення по ньому.
  • У мікрофінансових організаціях. Фінансування населення в МФО відбувається в стислі терміни: тут можна взяти гроші в кредит на розмитнення авто в день звернення без тривалих очікувань та перевірок. Для подачі заявки не потрібно попередньо збирати довідки, досить підготувати базові папери — громадянський паспорт та ідентифікаційний код.

На яку суму ви можете розраховувати в МФО?

Деякі прихильники традиційного кредитування, що реалізується банківськими структурами, з недовірою ставляться до нової послуги мікрокредитування. Одним з аргументів виступає невеликий доступний розмір позики. На практиці мікрокредитні компанії давно перетворилися з «грошей до зарплати» з лімітом в пару тисяч гривень в надійних та відповідальних кредиторів, готових фінансувати серйозні покупки й масштабні плани.

Так, в середньому в МФО кредит на розмитнення євроблях досягає 10 000-15 000 гривень, чого цілком вистачить для оформлення середньостатистичних європейських іномарок.

Що робити, якщо грошей на оформлення евробляхи не вистачає?

Якщо своїми силами зібрати гроші не виходить, а ймовірність отримати штраф від поліції зростає з кожним днем, краще поспішити й оформити експрес-займ в сервісі MyCredit. Так, кредит на авто та пов'язані з ним витрати може оформити кожен повнолітній українець за двома документами (паспортом та ІПН) за 15 хвилин, не виходячи з дому. Скористатися послугою можуть навіть ті, кому відмовляють в інших банках і МФО, оскільки наш сервіс відомий лояльним ставленням до заявників та обмеженим переліком вимог. Тому статистика позитивних відповідей становить більше 90 %, тобто 9 з 10 онлайн-заявок приймаються з першого разу.