Як заощадити на покупці автомобіля і купити хорошу машину дешево?

Купівля транспортного засобу (ТЗ) - значуща подія в житті, адже доводиться довго економити гроші на нього, і хочеться вибрати найкращий варіант, якісний і надійний. Кожен вибирає ТЗ за своїми уподобаннями та пріоритетним установкам: комусь потрібен пікап для роботи, комусь - сімейний мінівен. Загальна проблема для всіх - як дуже дешево купити машину в Україні.

На що звернути увагу при покупці нового автомобіля?

Існує безліч параметрів, на які необхідно звернути увагу перед тим, як віддати гроші:

  • Цілісний зовнішній вигляд. Автотранспорт повинен приносити і естетичне задоволення;
  • Який вид палива використовується, в якій кількості. Важливо з економічних міркувань. Можна відразу прорахувати приблизні витрати бензину/газу;
  • Ознайомтеся з внутрішніми деталями. Наскільки вони дорогі, чи зможете ви в майбутньому без шкоди для бюджету міняти їх при потребі;
  • Задумайтесь про подальше техобслуговування. Чи буде воно дешеве;
  • Особлива увага до документації. Повинні збігатися всі номерні показники.

Знижки та акції від автосалонів

Багато бажають придбати авто з конвеєра, тому актуальним є питання: як недорого і вигідно купити хороший новий автомобіль в Україні. Сьогодні авторинок переповнений пропозиціями на будь-який смак: від простих "робочих" до представницького класу з безліччю додаткових опцій.

З огляду на те, що найпопулярніші марки авто в Україні (Toyota, Renault, Volkswagen, Skoda, KIA, Ford) вимагають великих вкладень, слід подумати заздалегідь, як заощадити на покупці нового автомобіля в автосалоні в кредит.

Щоб купити дешево автомобіль в салоні в Україні, потрібно враховувати деякі хитрощі:

  • З грудня по березень - сезон знижок і вигідних пропозицій. У цей період можна взяти нову машину в автосалоні на 10-15% дешевше;
  • Займайтеся оформленням покупки в кінці кварталу, коли менеджери готують звіти з продажу;
  • Вибрати вітринний екземпляр, або той, що часто використовується на тест-драйвах;
  • Вибирайте модель з неповною комплектацією;
  • При готівковому розрахунку часто пропонується знижка до 5%.

Страхування автомобіля

Відомо, що автоцивілка буде дешевше, ніж КАСКО. Однак, коли оформляєте розстрочку/автокредит, покупець змушений обзавестися саме добровільної страховкою повного зразка. Ціна формується в залежності від вартості, коефіцієнта угону та інших персональних параметрів.

Як правильно купувати б/в авто?

Загальновідомо, що ціни на б/в автомобілі в Україні (як і в усьому світі) нижче. Щоб дізнатися, де і як купити дешеву стару іномарку в Україні, ознайомтеся з нижчевикладених порадами:

  • Є онлайн і оффлайн майданчики для пошуків, дошки оголошень, посередники. Досліджуйте всі доступні ресурси, зберігайте моделі, що сподобалися;
  • Не приймайте поспішних рішень, виберіть декілька відповідних і зіставте запропоновані умови;
  • Реально оцінюйте свій бюджет, але не чіпляйтеся за найдешевшу "ластівку";
  • Якщо ви розбираєтеся в механіці, уважно огляньте всі деталі, їх зношеність, робочий чи функціонал;
  • Якщо ви далекі від цього, відвезіть ТЗ на обстеження в СТО;
  • Щоб купити хорошу дорогу машину з рук недорого, потрібно потрапити в момент, коли власнику терміново потрібні гроші. Це правило поширюється не тільки на рухоме, але і на нерухоме майно.

Зверніться до фахівців з підбору - це заощадить ваші гроші і нерви

Щоб уникнути великих тимчасових витрат, покупці вдаються до послуг досвідчених фахівців з підбору. Вони допоможуть вибрати і підкажуть, яку машину можна купити недорого, адже у них задіяна величезна база пропозицій і налагоджені ділові зв'язки. Багатьом, наприклад, жінкам або зайнятим людям такий формат буде вигідніше класичних пошуків.

Де знайти гроші на автомобіль, якщо підвернувся хороший варіант?

Зустрівся підходящий варіант "за дешево", а відкладених фінансів не вистачає? Упустити шанс не можна, тому є рішення, яке не потребує очікувань. У будь-який час дня і ночі ви можете оформити кредит до 10 тисяч гривень за 15 хвилин в сервісі онлайн-кредитування Mycredit.

Мініпозика на картку надходить прямо в день звернення, а відправити онлайн-заявку можна з дому, робочого місця, навіть перебуваючи на зустрічі з потенційним продавцем. Адже для цього не потрібні скановані копії документів, досить ввести номера паспорта, податкового коду та банківського рахунку.