Як заощадити на поїздках на таксі і їздити дешевше

Коли доводиться економити гроші практично на всьому, їздити на таксі здається марнотратством і недозволеною розкішшю. Ми намагаємося користуватися цим сервісом лише в безвихідних ситуаціях. Дізнавшись певні лайфхаки, можна зрозуміти, як заощадити на таксі і їздити по місту, не жертвуючи власним комфортом.

Вибір правильної служби таксі - запорука економії

Уважно вивчивши ціни численних служб міста, стане зрозуміло сервіс яких компаній коштує дорожче або дешевше. Кожна компанія, що займається трансфером має власне мобільний додаток, в якому будь-який клієнт може абсолютно безкоштовно прорахувати вартість поїздки. Іноді різниця в ціні становить не пару гривень, а понад 15-ти, що досить відчутно, особливо при частих поїздках.

Щоб знайти правильний сервіс слід скористатися інтернетом. Уважно прочитавши відгуки людей, ознайомившись з цінами і програмами лояльності, буде простіше вибрати хорошого перевізника і зрозуміти, як заощадити на поїздках на таксі.

До додаткових хитрощів по економії в поїздках можна віднести:

  • Об'єднання поїздки з попутниками, з якими можна розбити вартість проїзду;
  • Вибір оптимального маршруту. В даному випадку важлива не тільки дальність шляху, а й наявність або відсутність пробок. Пам'ятайте, що в годину-пік проїзд по короткому маршруту може коштує в кілька разів дорожче, ніж по дальньому, але вільному;
  • Вибирайте правильний час поїздки. Вигідніше їздити в будні і вихідні дні з 11:00 до 15:00 і з 23:00 до 7:00. Якщо немає особливої терміновості, їздити бажано в рекомендований час;
  • Не змушуйте водія вас чекати. Час простою коштує грошей, в деяких службах лічильник включається після першої хвилини очікування або відразу, якщо авто замовлено заздалегідь.

Програми лояльності в таксі

Не завадить дізнатися заздалегідь, яка служба пропонує клієнтам бонуси, знижки, акції або промокоди. Такі пропозиції зацікавлюють людей, адже це непоганий спосіб зберегти кошти. Серед таких пропозицій може бути знижка в кілька відсотків або зовсім безкоштовний проїзд.

Незважаючи на наявність акцій і привабливих пропозицій, компанія не завжди зацікавлена в тому, щоб людина ними користувалася. Намагайтеся самостійно цікавитися у служби про бонуси і використовувати при першій можливості.

Бракує грошей на таксі? MyCredit допоможе!

Поради як їздити на таксі дешевше не приносять миттєвого і значного ефекту, особливо якщо потрібно здійснювати кілька поїздок в день. Якщо ви змушені витрачати гроші на дорогу, роз'їжджаючи по робочих справах, а користуватися громадським транспортом надто витратно за часом, можна взяти позику на картку миттєво, щоб швидко вирішувати будь-які робочі моменти і при цьому не втрачати дорогоцінний час на очікування потрібної маршрутки.

Оформити кредит в сервісі онлайн-кредитування Майкредіт можна за лічені хвилини. При цьому відвідувати офіс компанії не знадобиться. Все, що потрібно від позичальника: наявність гаджета і хорошого інтернету, за допомогою якого він зможе знайти в мережі офіційний сайт компанії і, виконавши такі маніпуляції, отримати конкретну суму на картку:

  • Реєстрація в особистому кабінеті на сайті Майкредіт;
  • Внесення даних: паспортний номер, ІПН код, телефон, номер банківської картки будь-якого українського банку;
  • Вказівка суми і термінів повернення боргу;
  • Підтвердження заявки;
  • Очікування відповіді від кредитних менеджерів.

Позичальникові не доведеться надавати довідку з місця роботи і шукати поручителів. Вся процедура, від початку оформлення до зарахування коштів, займе не більше 30 хвилин часу.

Величезна кількість людей звертається за допомогою саме в MyCredit по ряду наступних причин:

  • Позики безробітним, пенсіонерам, студентам, людям з судимістю;
  • Оптимальна процентна ставка;
  • Наявність бонусної системи, знижок, акцій, промокодів;
  • Можливість оформлення пролонгації;
  • Надійна система захисту конфіденційної інформації, наданої позичальниками.

Звертаючись в Майкредіт, ви отримуєте швидку і якісну фінансову допомогу на найвигідніших умовах. З будь-яких питань звертайтеся до онлайн-консультантів, які нададуть оперативну допомогу, проконсультують і допоможуть в оформленні позики.