Як зробити економний ремонт в спальні? Бюджетний ремонт дешево, красиво і своїми руками

У сучасних реаліях українець не може дозволити собі робити оновлення житлоплощі частіше, ніж раз на 8-10 років. Адже ремонт квартири вартість перевищує звичайні витрати. Тому важливо все зробити дешево, але без шкоди якості.

У цій статті розберемося, як зробити ремонт в спальні недорого своїми руками, щоб не довелося переробляти через рік-два.

Ідеї бюджетного ремонту спальної кімнати

Ми зібрали ідеї бюджетного ремонту спальні з категорії дешево і красиво, які допоможуть скоротити фінансові витрати:

  • Оздоблення стелі фактурною фарбою замість натяжних/підвісних конструкцій. Таким способом сховаються дефекти і вади, якщо вони були;
  • Декорація стін за допомогою дерева (вагонка, ламінат). Це екологічний декор, ефектно змінить загальний вигляд;
  • На підлогове покриття можна взяти бюджетний варіант лінолеуму/ламінату, а зверху застелити м'яким килимом, який додасть затишку і тепла;
  • Зробити точкове діодне освітлення, позбувшись від старої громіздкою люстри.

На чому можна заощадити при ремонті спальні

Є ряд лайфхаків, що дозволяють зробити ремонт спальні недорого і красиво. Отже, на що можна витрачати менше без особливої шкоди якості:

  • Робіть економний ремонт спальні своїми руками. Практично всі види оздоблювальних робіт людина може робити самостійно, попередньо навчившись по відеоматеріалам з мережі;
  • Для недорогого покриття можна вибирати вітчизняних виробників, які виробляють хороший продукт, але за більш доступними цінами. Це стосується всіх типів продукції: починаючи від штукатурки, закінчуючи шпалерами;
  • Робочі інструменти (пензлики, валики, шпателя, сітки-затірки) використовують одноразово, тому можна брати найпростіші вироби.

На чому краще не економити?

Економний ремонт квартири включає в себе і такі етапи, де необхідно викластися по повній:

  • Електропроводка повинна бути найвищої марки, адже вона відповідає за пожежну безпеку;
  • Віконні конструкції. Дешевий атрибут буде пропускати протяг, сприяти накопиченню вологи;
  • Опалювальні системи. Економний формат труб і батарей сприяє протіканню води, що може спричинити за собою великі неприємності (зіпсований підлогу, затоплені сусіди знизу, недостатнє обігрівання в зимовий період).

Де взяти гроші на ремонт, якщо не вистачає?

Щоб зібрати достатню суму, мало тільки економити гроші. Це тривалий період, який може затягнутися на роки. Набагато простіше і швидше оформити кредит на квартиру у фінансовій організації. Важливо знайти таку, що схвалює великому числу користувачів і не забариться з відповіддю.

Так, в сервісі онлайн-кредитування Mycredit можна взяти кредит на ремонт до 10 тисяч гривень за один день. Клієнт заповнює онлайн-анкету на офіційному сайті компанії, вводить персональні дані, і очікує підтвердження 15 хвилин. Позикові кошти моментально зараховуються на банківську картку заявника, вони вже доступні для користування на свої цілі.