Як розважитися восени: 10 ідей на будь-який бюджет

Осінні вечори наповнені особливою романтикою і затишком. І не дивлячись на те, що за вікном сіро і сиро, є маса варіантів цікавого проведення часу. Ми розповімо, як позбутися осінньої хандри і смутку, провести час з користю і де знайти натхнення в сумну пору.

ТОП ідей на будь-який бюджет

1) Прогулянка в осінньому парку. У дощову пору з особливим трепетом чекаєш теплих днів. Бери улюблену книгу, готуй термос з чаєм і вирушай в парк, приймати сонячні ванни і насолоджуватися неповторним пейзажем.

2) Похід в кіно. Осінь - сезон виходу найочікуваніших прем'єр року. Вибирай фільм собі до душі і вирушай в кінотеатр, отримувати натхнення від пригод улюблених героїв.

3) Шопінг. Що може підняти настрій краще, ніж стильна обновка? Бери подруг і вирушай в торговий центр! В окремій статті ми розповіли про актуальний базовому гардеробі цього сезону.

4) У ліс за грибами. Не страшно, якщо ти не запеклий грибник, побродити по осінньому лісу буде корисно і цікаво. Насолодитися неймовірним краєвидом, зібрати гербарій, посмажити шашлики, позайматися йогою в оточенні природи - в лісі кожен знайде заняття до душі.

5) Футбол. Крім сезону кінопрем'єр, восени стартує і футбольний сезон. Вирушайте з друзями в спорт-бар або на стадіон. Яскраві емоції та заряд енергії гарантований.

6) Подорож. Якщо ви досі вважаєте, що найкращий час для подорожей - літо, значить ви ще не читали нашу статтю "5 причин подорожувати восени". Вас приємно здивують ціни на осінній відпочинок, а також можливість вибрати найкращі варіанти.

7) Галереї та виставки. Тим, хто шукає натхнення буде особливо корисно помилуватися чужою творчістю. Плюсом такого проведення часу буде можливість відвідати музей чи галерею абсолютно безкоштовно.

8) Ремонт. Осінь - час змін, так чому б не освіжити квартиру. Пофарбуйте стіни в вітальні, викиньте стару шафу, яка вже багато років стоїть без діла і псує інтер’єр і повісьте нову бра. Цього буде цілком достатньо для зміни обстановки, та й фінансові витрати спричинить мінімальні.

9) Домашня вечірка. Влаштуйте тематичну вечірку. Наприклад, її можна приурочити до Хелловіну - маса готових варіантів костюмів, гриму і декору.

10) Час для себе. Влітку хочеться гуляти, спілкуватися, заводити нові знайомства. Осінь же - відмінний час побути наодинці з собою. Приділіть вечір улюбленому серіалу, книжці або фільму. Приготуйте глінтвейн, укутайтеся в плід і насолоджуйтеся моментом.

Де знайти гроші для реалізації ідей?

Ми підібрали різні варіанти проведення осіннього дозвілля. Частина з них - безкоштовні або вимагають мінімальних витрат. Але інша частина, наприклад, подорож, однозначно відіб’ється на вашому бюджеті.

Отримати відсутню для втілення ідей суму завжди можна в MyCredit - одному з кращих сервісів онлайн-кредитування в Україні.

Ми видаємо гроші сумою до 12 000 гривень під 1,99% на будь-які потреби і цілі. MyCredit надає позики 24/7, а значить - ви зможете отримати гроші для реалізації своїх ідей в будь-який час дня і ночі.