Як підібрати базовий гардероб на осінь-зиму 2019 чоловікові і жінці?

Зміна сезону тягне за собою і зміну гардероба, а іноді - навіть іміджу. Для дівчат похід по магазинах знаменує довгоочікувані обновки і купу позитивних емоцій. А ось для хлопців похід за покупками іноді може бути просто нестерпним.

Щоб обновки були приємними, а шопінг легким і невимушеним, ми підготували базовий гардероб осінь-зима для жіночого і чоловічого гардероба, який актуальний у цьому сезоні.

Жіночий гардероб осінь-зима 2019

За трендами не встежиш, але ніхто не відміняв класику і old school, які в моді завжди і обов'язково стануть в нагоді в гардеробі будь-якої дівчини.

Отже, пора скласти базовий жіночий гардероб на осінь і зиму:

  • Взимку вам обов'язково стане в нагоді шапка. Купіть яскраву шапочку крупної в'язки і залишитеся задоволені - тепло, комфортно і стильно одночасно.
  • Пара водолазок під горло. Таку кофточку можна носити самостійно, можна надягати її під светр або кардіган. Що стосується практичності, в цьому водолазкам немає рівних.
  • Пара теплих светрів. Зими у нас холодні, тому, теплі в'язані светри однозначно стануть дуже до речі і зігріють вас навіть у сильний мороз.
  • Джинси або легінси на флісі. Безумовно, у кожної з нас в шафі повно джинс різного фасону. Але утеплений варіант однозначно заслуговує на увагу - комфортно, практично, не холодно.
  • Тепле плаття. Трендові обтягуючі сукні довжиною нижче коліна широко представлені в магазинах і в утепленому варіанті. Кольори цього сезону - темно-зелений, насичений помаранчевий, червоний і бордовий. Ви обов'язково знайдете сукню собі до смаку, в якій будете приголомшливо виглядати і не замерзнете навіть в морози. Тільки не забудьте про теплі колготки.
  • В'язаний шарф або хомут. Такий аксесуар обов'язково стане в нагоді. По-перше, його можна використовувати кількома способами: як шарф, як головний убір, а можна і зовсім повністю їм обмотатися і насолоджуватися затишком.

Здається, ми нічого не забули. Що ж стосується верхнього одягу і взуття - тут вже справа смаку кожного: дехто віддає перевагу затишному пуховику, хтось - легкій куртці-європейці, а хтось - шубі.

Що стосується взуття, зручно мати як мінімум дві пари. По-перше, так взуття прослужить довше. А по-друге, зможете надягати різне взуття в залежності від того, куди прямуєте. На вечірку - чоботи на підборах. На кожен день - зручні черевики.

Є маленький секрет, як правильно підібрати базовий гардероб на осінь для дівчини і не витратити купу грошей. Вибираючи обновку, відразу продумайте три образи з тими речами, що вже у вас є, і тільки тоді приймайте рішення про покупку. Створити базовий гардероб на осінь-зиму за невеликі гроші не так складно. Просто утримайтеся від спонтанних покупок.

Чоловічий гардероб осінь-зима 2019

Тепер складаємо базовий гардероб на осінь чоловікові. Як правило, чоловіки носять речі більш дбайливо і часто багато чого залишається з минулого сезону. Але все ж, перед настанням морозів краще переконатися, що весь необхідний одяг у вас є або докупити новий.

Отже, базовий гардероб чоловіку на осінь:

  • Головний убір однаково важливий в гардеробі і жінок, і чоловіків. Варіантів чоловічих шапок в магазинах безліч: і класичні чорні в обтяжку, і велика в'язка, і різнокольорові з бубонами. Вибирайте шапочку до душі і зігрівайте голову від морозів.
  • Водолазка під горло. Незамінна річ в гардеробі кожного. Через неї не проходить вітер, закриває горло і довго носиться. Найкраще придбати відразу кілька і носити на перемінку.
  • Теплий светр. Стане в нагоді в морози абсолютно всім. Зараз в магазинах безліч варіантів стильних чоловічих светрів, які не дадуть вам замерзнути.
  • Джинси на флісі. Звичайно, у кожного чоловіка, є кілька пар джинсів. Але про покупку утеплених джинсів ви точно не пошкодуєте - тепло забезпечено навіть в - 20. І не забудьте про підштаники.
  • Теплий шарф або хомут. Це теж базова річ для представників будь-якої статі. Тепло, затишно, комфортно і стильно. Ось головні якості цього аксесуара.

Що стосується чоловічого взуття, найкраще для такого сезону підійдуть теплі шкіряні черевики на рифленій підошві або з шипами. Зручно і практично в ожеледь і морози.

Отже, базовий чоловічий гардероб на осінь і зиму готовий. Йдемо далі.

Стане у нагоді всім

Крім названих предметів гардероба, є кілька речей, які знадобляться абсолютно всім. Серед них:

  • Кілька пар теплих шкарпеток.
  • Тепла закрита білизна. Для спортсменів - термобілизна.
  • Теплий спортивний костюм. Така річ може стати в нагоді не тільки спортсменам, і буде зручним варіантом на кожен день або для поїздок.
  • Рукавички.

Де взяти грошей на обновки?

Якщо бюджет зараз ну зовсім не передбачає покупки і ви не знаєте де взяти гроші на одяг - ви завжди можете звернутися за фінансовою допомогою в Майкредіт. Вам навіть не доведеться нікуди їхати. При регулярному зверненні в сервіс ви зможете взяти 10 000 грн в кредит без проблем. Подавайте заявку на сайті, і потрібна сума буде на вашій картці вже через 15 хвилин.

Сервіс займається мікрокредитуванням клієнтів і зайняти велику суму грошей тут не вийде, але якщо слідувати порадам економії і не робити емоційних покупок - вам не доведеться витрачати великі суми.