Як перемогти осінню хандру? 5 способів полюбити осінь

Осінь прийнято вважати похмурою порою року. На вулиці холоднішає, жовтіють і осипаються листя, настає час діставати теплі речі і зігріватися чаєм.

Але ми вважаємо, що холоди - не привід для смутку й печалі. Осінь - це чудовий час для нових починань і реалізації намічених планів. Ми розповімо, як перемогти осінню хандру, полюбити осінь і де знайти натхнення в холодну пору року.

Кілька причин полюбити осінь

1) Свіже повітря і прохолода. Незважаючи на те, що всі ми любимо спекотне літо, довгоочікувана прохолода дарує заряд бадьорості та енергії. Гуляйте на вулиці, дихайте свіжим повітрям і насолоджуйтеся фарбами осені.

2) Вітаміни. Осінь - час збору врожаю. Вдосталь фруктів і овочів, які так важливі для здоров'я і молодості. Приготуйте яблучний пиріг або гарбузову кашу, зваріть компот зі свіжих фруктів. По-перше, фрукти і овочі відмінно очищають організм від токсинів. А по-друге, це просто смачно.

3) Неймовірний краєвид. Давайте разом вчитися радіти дрібницям. Просто погляньте за вікно - різнобарвний килим з листя подарує заряд енергії і вам обов'язково захочеться зробити що-небудь корисне.

4) Час виглядати стильно. Одягніть улюблений капелюх, накрасьте губи яскравою помадою, взуйте підбори і вперед на прогулянку підкорювати серця і надихатися захопленими поглядами перехожих.

5) Подорожі - відмінні засоби від осінньої хандри. Не думайте, що сезон відпусток і поїздок залишився позаду. Осінні подорожі порадують вас особливою романтикою і шармом. А ще - знижками на квитки та проживання в готелях. В окремій статті ми зібрали цікаві варіанти, куди поїхати відпочивати восени.

Час затишку і серіалів

Влітку весь вільний час намагаєшся проводити поза домом: прогулянки з друзями, вечірки, пікніки, пляжі. Восени можна з чистою совістю залишитися вдома, укутатися в плед, включити улюблений серіал і цілий день валятися в ліжку. А ще можна приготувати смачненького, покликати друзів і влаштувати домашній кінотеатр. Осінні посиденьки відрізняються затишком, теплом і зігріваючою атмосферою.

Осінь - новий початок

Для багатьох настання осені асоціюється з початком чогось нового. Починається навчальний рік і навіть якщо ви давно не школяр і не студент - ця пора все ще залишається хвилюючою.

Осінь - це чудовий час зайнятися тим, чим давно хотіли, але весь час відкладали. Запишіться в спортзал, підіть на курси, почніть вивчати мову. Плюси зайнятися новою справою очевидні: вам буде ніколи нудьгувати і хандрити. Якщо від вивчення чогось нового вас відділяє лише фінансова сторона - ви можете взяти кредит в Майкредіт. Ми із задоволенням допоможемо фінансово в реалізації ідей і осягненні нових горизонтів.

Новий початок стосується і нематеріальних речей. Осінь - саме час привести думки в порядок, переосмислити важливі речі, позбутися негативу і відкрити для себе щось нове.

Натхнення в дрібницях

І на закінчення, головна порада - навчіться знаходити натхнення у всьому, що вас оточує. Осінній лист, що впав до ваших ніг, ароматний какао в улюбленій кав'ярні, нова помада - на перший погляд все це здається скороминущим і не викликаючим емоцій.

Просто зупиніться на хвилину, подивіться на красу навколо, вдихніть свіже повітря і заряд енергії нового дня. Кожна пора року прекрасна, і кожна неповторна. Осінь - не привід для смутку й печалі. Це час нових починань, улюблених серіалів і неймовірних краєвидів.