Де заробити грошей до Нового року

Напередодні новорічних свят актуальним стає питання про майбутні витрати: купівля подарунків близьким, гроші на новорічний стіл і прикрашання будинку, придбання святкового вбрання - все це вимагає досить великих фінансових витрат. Ми розповімо, де заробити грошей до Нового року і максимально реалізувати намічені плани.

Напередодні новорічних свят актуальним стає питання про майбутні витрати: купівля подарунків близьким, гроші на новорічний стіл і прикрашання будинку, придбання святкового вбрання - все це вимагає досить великих фінансових витрат. Ми розповімо, де заробити грошей до Нового року і максимально реалізувати намічені плани.

Варіант 1 - Працюємо в таксі

Якщо у вас є особистий автомобіль або можливість його орендувати, одним з варіантів заробити грошей на Новий рік для вас є робота в таксі. Такий варіант заробітку буде займати вагому частину вашого особистого часу і сил. Будьте готові, що це може негативно відбитися на вашій працездатності і знизити результативність на основній роботі.

Варіант 2 - Влаштуватися кур'єром в службу доставки

Щоб заробити гроші до Нового року, власники автомобілів також можуть влаштуватися кур'єром в службу доставки. Плюсом такого підробітку є можливість отримувати фіксовану суму щодня. Однак, робота кур'єром вимагає великих затрат часу і може завдати шкоди вашій основній діяльності.

Варіант 3 - Фріланс

Також, щоб заробити грошей перед Новим роком, Ви можете спробувати себе у фрілансі. Для цього вам не потрібен особистий автомобіль, але ви повинні обов'язково володіти певними навичками, які можна успішно продати. Наприклад, якщо ви вмієте писати тексти, розбираєтеся в веб-дизайні або верстці сайтів - цей варіант може вам підійти. Але не варто забувати, що конкуренція на ринку фріланс-послуг досить висока і отримати замовлення, яке дозволить заробити бажану суму може бути непросто.

Варіант 4 - Продаж рукодільних виробів

Останнім часом все більшої популярності набирає такий вид заробітку як продаж hand-made робіт. Уміння робити красиві і оригінальні речі своїми руками цінується дуже високо, тому заробити грошей під Новий рік цим способом досить просто - недорогі подарунки на Новий рік в стилі hand-made увійшли в моду кілька років тому й успішно закріпили свої позиції. Незважаючи на всі плюси такого заробітку, потрібно розуміти, що заняття hand-made забирає багато часу. Поєднання його з основним видом діяльності може стати проблемою, а роботи, зроблені на швидку руку, не принесуть хорошого заробітку.

Варіант 5 - Візьми у MyCredit

Безумовно, запропоновані варіанти не є єдиним способом розширити свій бюджет перед новорічними святами. Часто завантаженість на основній роботі, брак коштів для придбання матеріалів, які необхідні для заняття hand-made та інші об'єктивні причини не дозволяють взяти додатковий підробіток. У такій ситуації на допомогу прийде сервіс онлайн-кредитування Майкредіт.

Все, що потрібно зробити, щоб отримати гроші в борг - залишити заявку на сайті з зазначенням особистих даних, необхідної суми позики і терміном, за який ви зможете його погасити. Отримати кредит без відмови на сервісі Майкредіт досить просто - будьте чесними, вказуйте свої дані максимально правдиво. Якщо ви все зробили правильно, протягом 20 хвилин на картку надійде зазначена сума. Переваги роботи з сервісом Майкредіт полягають не тільки в простоті процедури. Якщо ви користуєтеся послугами нашого сервісу вперше, то отримуєте можливість оформити першу позику під 0 відсотків. У нас ви зможете отримати кредит без поручителя, довідки про доходи, і навіть з поганою кредитною історією. Скористатися послугами сервісу Майкредіт - оптимальний вихід із ситуації, коли вам не вистачає грошей на подарунок близькій людині, святкове вбрання або можливі будь-які незаплановані витрати в новорічні свята. Ми дбаємо про наших клієнтів і намагаємося зробити їх життя трішки простішим.