Де взяти гроші на Новий рік?

Романтика передноворічного періоду може бути істотно затьмарена фінансовими питаннями. У цей час ми починаємо не тільки планувати свята, а й замислюватися про майбутні витрати. Звичайно, ви можете обмежитися недорогими подарунками на Новий рік. Але куди піти на Новий рік, скільки потрібно грошей на новорічний стіл і вбрання - ці питання набувають особливої важливості, адже це чарівне свято, яке хочеться зустріти незабутньо.

Порахуємо необхідну суму

Яка сума вам буде потрібна до Нового року, залежить, в першу чергу, від розмаху торжества. Якщо ви плануєте провести свято не вдома: в ресторані, барі або нічному клубі, враховуйте, що це обійдеться від 800 гривень з людини. Різниця у вартості залежить від рівня закладу, відвідуваності, новорічної програми та святкового меню.

Якщо ж ви вирішили зустрічати Новий рік вдома або в гостях, необхідно ретельно продумати меню і визначити, скільки грошей знадобиться на святковий стіл. Тут все залежить від ваших бажань і можливостей. Якщо ви будете готувати самі і вважаєте за краще традиційне новорічне меню: курка-гриль, салати, картопляне пюре і всілякі нарізки - підрахувати майбутні витрати буде нескладно. Для компанії з чотирьох чоловік подібний стіл обійдеться близько 600 гривень. Замовити їжу в ресторані, звичайно, буде на порядок дорожче. Наприклад, якщо ви захочете замовити вищеперелічені страви, це обійдеться дорожче практично в два рази. Для шанувальників азіатської, італійської і середземноморської кухні новорічний стіл обійдеться ще дорожче, навіть якщо готувати ви будете самостійно. І все це без урахування алкогольних і безалкогольних напоїв.

Подарунки собі та близьким до Нового року - це також досить вагома частина витрат. Якщо ви хочете потішити себе новим вбранням до свята, будьте готові, що його вартість може сильно перевищувати суму, на яку ви розраховуєте. Наприклад, вартість ошатної сукні варіюється від 350 гривень до 1500 і більше. Що стосується подарунків близьким, цьому моменту також необхідно приділити увагу. Вартість подарунка буде залежати від уподобань його одержувача і вашої готовності витратити на нього кругленьку суму. Хтось буде радий оригінальній чашці, а для когось кращим подарунком буде новенький гаджет.

Де взяти необхідну суму?

Після врахування всіх основних витрат, актуальним стає питання, де, власне, знайти грошей на Новий рік? Розглянемо основні можливі варіанти.

Ви можете взяти грошей до Нового року у друзів або родичів. Так, з одного боку, необхідна сума досить невелика і вам не доведеться повертати будь-які відсотки. Але, з огляду на те, що Новий рік вже близько й в усіх зараз розтрати, не факт, що близькі зможуть вам допомогти.

Другий варіант - це взяти гроші на Новий рік в банку. Ви зможете отримати позику на необхідну суму, але не забувайте, що взяти кредит без відмови в банку не так просто, як хотілося б. Також для поїздки в банк і оформлення всіх потрібних документів вам доведеться витратити свій вільний час, якого в передсвяткові дні, як правило, просто немає.

Підготуйся до нового року разом з Mycredit!

Якщо ви не хочете брати грошей на Новий рік у родичів і у вас немає часу на поїздку в банк і паперову тяганину, ви можете скористатися сервісом онлайн-кредитування Майкредіт. Отримати позику онлайн від Майкредіт дуже просто - треба залишити заявку на сайті з вашими даними, необхідною сумою і терміном, за який ви зможете погасити борг. Вам не потрібні ніякі довідки й поручителі, при цьому ви витратите мінімум часу. Якщо ви користуєтеся послугами Майкредіт вперше, то відчути всі переваги роботи з нашим сервісом зможете абсолютно безкоштовно - Майкредіт пропонує першу позику під 0 відсотків. Майкредіт допоможе знайти гроші на всі святкові витрати і ви зможете в повній мірі відчути новорічну атмосферу.