Де купити продукти харчування в кредит в Україні?

Сьогодні (особливо в період карантину) попит на їжу в борг помітно зріс, адже багато людей змушені сидіти в безкоштовній відпустці, а відкладених коштів банально немає. Так, багато сімей виявилися не готовими фінансово, і грошей не залишилося навіть на найнеобхідніше - продукти харчування.

Ще років десять тому були плани впровадити можливість купувати продукти в кредит, проте дане нововведення так і не реалізували. Зате знайшли інший вихід із ситуації, коли не вистачає грошей на продовольство.

У цій статті розберемося детальніше, чи можна взяти продукти харчування в кредит в Україні, які є реальні варіанти не голодувати в період безгрошів'я.

Чи продають продукти в кредит?

Безпосередньо купити продукти в кредит, оформлений в магазині, не вийде. Такі пропозиції частіше стосуються побутової техніки, електроніки, ювелірних виробів. Однак є кілька способів вирішити проблему:

  • Оформити кредитну картку з доступним грошовим лімітом, і використовувати позикові кошти при: а) покупках в супермаркетах з безготівковим розрахунком (Ашан, Сільпо, Варус, АТБ); Б) інтернет магазин продуктів оплатою онлайн;
  • Брати продукти в розстрочку в роздрібних точках біля будинку, де продавці знають постійних відвідувачів в обличчя і дають в борг. Але такі магазинчики зустрічаються все рідше, тому цей варіант більше підходить для маленьких містечок і селищ.

Щоб замовити продукти онлайн в Одесі в кредит, або в будь-якому іншому місті України, досить:

  • Зайти на сайт онлайн-супермаркету;
  • Вибрати необхідні товари;
  • Зібрати кошик;
  • Вибрати спосіб оплати - банківською карткою;
  • Ввести дані пластикового носія;
  • Підтвердити операцію смс-кодом;
  • Вибрати пункт доставки.

Де взяти гроші на продукти, якщо на картці закінчилися гроші?

Якщо з яких-небудь причин отримати продовольчі товари в кредит не вдалося (заблокували кредитку, використали ліміт), то є ефективне рішення за 15 хвилин. У сервісі MyCredit кожен повнолітній українець може оформити онлайн кредит без довідок і поручителів.

Заявник заповнює онлайн-анкету на сайті, вводить персональні дані паспорта, ідентифікаційного коду та банківської картки, після підтвердження кошти зараховуються прямо на зазначену картку. Процес займає 10-15 хв і не вимагає особистого відвідування відділень і спілкування з людьми. А це особливо важливо в нинішніх реаліях, коли варто залишатися вдома, не наражати себе на небезпеку.

Подати інтернет-запит можна з будь-якого українського міста (Київ, Дніпро, Одеса, Харків) і в будь-який час доби, коли тільки виникла необхідність, адже сервіс працює цілодобово.

Вже при першій заявці можна взяти до 6000 грн, а при наступних доступна сума зростає до 12000. Цих грошей точно вистачить придбати продуктовий набір і не турбуватися про те, що нічим годувати сім'ю.