Діючі акції та знижки супермаркетів України

Багато хто звик, що невеликі магазини та величезні супермаркети періодично влаштовують грандіозні розпродажі та пропонують знижки на разноманітні акційні товари. Переважно це маркетинговий хід для залучення покупців. З іншого боку, такі торгові мережі як «АТБ», «Сільпо», «Клас», «РОСТ» влаштовують розпродажі, щоб позбутися від товару, що довго лежить на полицях.

Які знижки діють в супермаркетах?

Гіпермаркети, супермаркети та магазини постійно конкурують в боротьбі за клієнта, тому йдуть на поступки та проводять акції, пропонуючи товари за низькими цінами. Подібні пропозиції та постійно діючі дисконтні програми допомагають громадянам істотно економити гроші.

Розмір знижки в супермаркетах на товари повсякденного попиту може варіюватися в межах 10-50% від первісної вартості, що дозволяє істотно заощадити на їжі, побутовій хімії, засобах особистої гігієни, асортименті дитячих товарів.

У числі акційних пропозицій розрізняють:

  1. Сезонні уцінки, коли в кінці сезону пропонують придбати одяг або взуття за вигідною ціною, яка набагато нижче звичайної. Складно побачити блузку або туфлі зі знижкою до 50% і не скористатися кредитною карткою, щоб заощадити на одязі.
  2. Святкові знижки на косметику, меблі, одяг, взуття, предмети інтер'єру до Нового року, Різдва, 8 Березня чи в «Чорну п'ятницю». Під час подібних акцій люди витрачають набагато більше грошей, ніж планують.
  3. Знижки на побутову техніку та електронні гаджети пропонують магазини великих торгових мереж, щоб швидше розпродати торішні моделі та звільнити місце для нових надходжень.
  4. Бонусні пропозиції, коли клієнтам пропонують купити три вироби за ціною двох (формула 1 + 1 = 3), або на додаток до мобільного телефону придбати карту пам'яті.

Де можна дізнатися про акції та знижки в супермаркетах і магазинах?

Акції супермаркетів в Україні регулярно проводяться в магазинах великих торгових мереж, розташованих в таких великих містах, як Київ, Одеса, Дніпро або Харків, і тих, які поменше — Біла Церква, Каховка або Маріуполь. Найпопулярнішим ресурсом, де можна отримати повну інформацію про проведені відомими торговими мережами акціях, є Готошоп. Тут можна обрати потрібні товари, порівняти ціни, підібрати найбільш вигідні пропозиції.

Сайт знижок в магазинах торговельних мереж «АТБ», «Varus», «Фокстрот», «Алло», «Епіцентр», «Ельдорадо» та інших дозволяє своєчасно дізнаватися про вигідні пропозиції та розпродажі, що проходять в містах України, щоб здійснювати обдумані покупки. Для зручності всі товари на порталі розділені на категорії, поруч з кожним фото є інформація про термін дії акції.

Висновки

Під час акцій люди витрачають на покупки набагато більше грошей, ніж в звичайні дні. Добре, коли потрібна для покупки сума є на банківській картці. Якщо її немає, а купити річ дуже хочеться, потрібно звернутися в мікрофінансову організацію та швидко взяти позику на карту. Однією з кращих компаній в Україні є MyCredit. Вона надає позики в режимі онлайн в розмірі до 12 000 грн. Ми не вимагаємо звіту про цільове призначення кредиту та не контролюємо, на що були витрачені гроші, тому клієнт можуть купити:

  • модний одяг або взуття на розпродажі;
  • подарунок до дня народження, весілля або ювілею;
  • дитячу коляску і речі, необхідні при народженні дитини;
  • побутову техніку, меблі, велосипед або мотоцикл;
  • продукти харчування або витратити кошти на інші цілі.

Для отримання кредиту потрібно зареєструватися на онлайн-порталі, потім в особистому кабінеті заповнити електронну форму, в якій вказати:

  • паспортні дані позичальника;
  • ідентифікаційний номер;
  • реквізити особистої карти вітчизняного банку;
  • номер мобільного телефону для зв'язку з оператором.

Рішення і видачу позики приймається протягом 15 хвилин. У нас немає прихованих платежів та додаткових комісій. Щоб дізнатися суму, яку потрібно повернути, досить скористатися кредитним калькулятором: встановити бігунок на бажаній сумі кредиту, потім вибрати термін погашення. Система моментально покаже суму до повернення. Сьогодні швидкі гроші на карту пропонують багато МФО, але тільки в нашій особі клієнти набувають надійного кредитора, який прийде на допомогу в будь-який час доби.