Що подарувати хлопцеві на День Святого Валентина?

У день Святого Валентина хочеться потішити свою половинку чимось особливим, романтичним, символічним для вас двох. Спробуємо розібратися, що можна подарувати коханому на день Святого Валентина і як зворушити навіть самого брутального чоловіка.

День закоханих - це черговий привід сказати своєму чоловікові, що ви його любите. Звичайно, закоханим не потрібен привід, щоб висловлювати свої почуття. Але якщо вже є таке свято, потрібно обов'язково використовувати можливість розбавити сірі будні романтичними нотками і подарувати один одному незабутні емоції.

Вечір для двох

Організуйте для коханого романтичний вечір. Дівчата - натури тонкі і замріяні, вони люблять, коли за ними доглядають, дивують і вигадують для них романтики. А спробуйте присвятити цей вечір своєму чоловікові: доглядайте за ним, приготуйте його улюблену страву, зробіть зачіску і святковий макіяж, створіть атмосферу релаксу за допомогою свічок і музики. Ваш хлопець оцінить ваші старання, і ви обов'язково відчуєте віддачу. Незабутній вечір для коханого можна організувати не тільки вдома: придбайте квитки на прем'єру фільму, якого він чекав, підіть разом на футбольний матч його улюбленої команди, відвідайте квест-кімнату, де ви обов'язково отримаєте заряд позитиву і зможете зблизитися ще більше.

Подарунок для хобі

Який подарунок подарувати хлопцеві на день Святого Валентина залежить від його смаків і вашої фантазії. Актуальним подарунком на будь-яке свято, є подарунок, який відповідає хобі вашого коханого. Захоплюється риболовлею - подаруйте йому спінінг або набір снастей; обожнює походи - термос, компас або термобілизна стануть для нього чудовим презентом; любить футбол - подаруйте хороший шкіряний м'яч або футболку улюбленого клубу.

Корисні подарунки

А що ж можна подарувати хлопцеві на день Святого Валентина (14 лютого), якщо ви разом відносно недовгий час і ще не повністю вивчили смаки і вподобання вашого обранця? Поговоримо про універсальні подарунки, які сподобаються практично будь-якому чоловіку незважаючи на його захоплення. В першу чергу такий подарунок повинен бути корисним. Навушники, плеєр, гаманець, ремінь, термокружка, настільна гра, портативна колонка, крісло "Груша" - такі подарунки підходять, як для половинок, чиї відносини вже зміцніли, так і для пар, які разом зовсім недавно. Подібні речі практичні у використанні, а часто просто незамінні, тому ваш хлопець обов'язково зрадіє, отримавши їх в подарунок.

Умілі ручки

Чудовим варіантом подарунка до дня закоханих буде також подарунок, зроблений своїми руками. Фантазуйте! Увімкніть свої кулінарні таланти: ви можете спекти для улюбленого кекси, оформивши їх за допомогою кондитерських прикрас, печиво з передбаченням або приготувати його улюблений торт. Для рукодільниць хорошим варіантом стане зшита своїми руками іграшка або зв'язаний шарф. Якщо кулінарія та рукоділля виходить у вас не найкращим чином - намалюйте коханому плакат, напишіть йому листа, опишіть сто причин, чому ви його любите... Краса в простоті - робіть від душі, робіть з любов'ю, вкладайте душу, і ваш коханий буде в захваті від будь-якого подарунка, зробленого своїми руками.

Гаджет у подарунок

Крутим подарунком для хлопця стане також приставка Xbox, ігровий джойстик або ігрова мишка, гіроборд, автоакустика або планшет. Безумовно, ваш обранець буде радий отримати такий подарунок, але будьте готові, що вам він обійдеться не дешево.

Немає грошей - візьми у Mycredit

Звичайно, описані варіанти не є вичерпними. Включайте фантазію, експериментуйте, дивуйте ваших чоловіків! А якщо на експерименти не вистачає коштів, звертайтеся в Майкредіт. Ви зможете оцінити переваги сервісу абсолютно безкоштовно: для нових клієнтів перший кредит під 0 відсотків. Максимальна сума першої позики становить 3000 гривень, а термін, за який кредит потрібно погасити - 25 днів. Процедура дуже проста. Вам буде потрібно оформити заявку на кредит із зазначенням особистих даних і прив'язати картку. Вже через 20 хвилин чекайте надходження зазначеної суми на ваш рахунок. Майкредіт допоможе здивувати ваших коханих і перетворити свято на справжню казку.