Що подарувати дівчині 14 лютого на День Святого Валентина?

Обрати подарунок для дівчини завжди непросто, особливо якщо фінансове становище в даний момент залишає бажати кращого, а свято закоханих стрімко наближається. Залишити дівчину без подарунка в такий день - не варіант, це свято й існує для того, щоб порадувати свою половинку і показати наскільки вона дорога для тебе. Ми розповімо, що можна подарувати дівчині на день Святого Валентина якщо немає грошей і які бюджетні сюрпризи обов'язково здивують вашу даму серця.

Романтичне побачення

Головне не подарунок - головна увага. Це дійсно так. Ви можете подарувати на день Святого Валентина емоції, які ваша половинка ще довго буде зберігати в пам'яті.

Влаштуйте для коханої романтичне побачення, від якого вона буде в захваті.

Перше, що потрібно зробити для романтика - це створити відповідну атмосферу. Влаштувати свято можна і вдома: приглушене світло, ароматичні свічки, її улюблений фільм - це ті дрібниці, які допоможуть вам і вашій обраниці розслабитися й відчути себе максимально комфортно.

Другий, але не менш важливий момент вечора - це романтична вечеря. Якщо ви вмієте готувати - здивувати кохану кулінарними шедеврами вам не складе труднощів. Але тут виникає питання, що приготувати якщо грошей обмаль? Насправді, є маса страв, які коштують буквально копійки, а більшість продуктів для приготування є в кожному холодильнику. Картопляна запіканка, шарлотка, піца і бургери не вимагають великих фінансових витрат, а їх смакові якості не викликають ніяких сумнівів. Також плюсом цих страв є простота приготування: навіть якщо ви не володієте кулінарним талантом, з такими стравами ви зможете впоратися буквально за дві секунди.

Організувати романтичне побачення ви можете і поза домом. Наприклад, на даху, якщо до нього є вільний доступ, або на природі - потрібно лише знайти мальовничий куточок. Для побачення на відкритому повітрі потрібно все ретельно продумати: візьміть з собою теплі ковдри і термос з глінтвейном. Багато чого буде залежати від погоди: при -20 ° C варіант побачення на природі однозначно відкидається.

Включаємо фантазію

Ви можете подарувати коханій дівчині на день Святого Валентина можливість відчути себе справжнім детективом - влаштуйте для неї квест! Для цього вам не потрібно багато грошей. Підключіть друзів, разом продумайте локації і персонажів, придумайте маленьку винагороду за проходження кожного етапу. Організовуючи такий захід, варто обов'язково враховувати смаки вашої коханої: влаштуйте для неї сцену з улюбленого фільму або обіграйте її улюблену казку. Будьте впевнені - якщо ви подаруєте дівчині такий подарунок, вам вдасться її зачарувати.

Своїми руками

Ще один варіант. Подарувати дівчині на день закоханих (14 лютого), якщо немає грошей, ви можете сувенір, зроблений своїми руками. Це може бути фоторамка, свічник, іграшка, скринька, статуетка і взагалі все, що завгодно. Головне - це ідея і настрій. Якщо ви вирішили змайструвати для коханої щось особливе - робіть це з любов'ю і теплом. Тоді у вас обов'язково все вийде. Самостійно можна зробити не тільки сувенір - намалюйте плакат або картину, напишіть на стікерах сто причин, чому ви її любите, складіть для неї вірш. На перший погляд це може здатися банальним, але повірте - подарунок, зроблений своїми руками завжди унікальний, адже ви робите його для своєї половинки, вкладаєте в нього спільні спогади, тепло і душу.

Якщо немає грошей, візьми у Mycredit

Якщо ви все ж вирішили подарувати до дня Святого Валентина своїй обраниці цінну річ, наприклад, ювелірну прикрасу, новий гаджет, про який вона давно мріяла або романтичну подорож, а коштів на такий подарунок не вистачає, вам допоможе Майкредіт. Умови користування сервісом дуже прості. Все, що необхідно зробити - залишити заявку на сайті з зазначенням особистих даних, необхідної суми позики і терміном, за який ви зможете її повернути. Протягом 20 хвилин на карту надійде зазначена сума і ви зможете придбати подарунок для своєї коханої. Якщо ви працюєте з нашим сервісом вперше, то отримуєте чудову можливість оформити першу позику під 0 відсотків. Ви зможете взяти безвідсотковий кредит до 3000 гривень терміном до 25 днів. Подарувати бажаний подарунок дівчині на 14 лютого якщо немає грошей не так просто, тому скористатися послугами Майкредіт - оптимальний вихід з такої ситуації.