Чорна п'ятниця (Black Friday) 2019 у Mycredit

Чорна п'ятниця - це наймасштабніший розпродаж року. У цей день великі мережеві магазини і онлайн-майданчики влаштовують грандіозний цінопад і знижують вартість товарів до 70%.

Ми розповімо, що таке Чорна п'ятниця, якого числа відправлятися на вигідний шопінг в 2019 році і де шукати кращі пропозиції на популярні товари.

Що таке Чорна п'ятниця і як це працює?

Щорічно після американського Дня Подяки, який відзначається в четвертий четвер листопада, стартує сезон різдвяних розпродажів. Починається він з дня найбільших знижок - Чорної п'ятниці.

Існує кілька версій, звідки назва "Чорна п'ятниця". Вперше, цей термін був введений в 1869 році і був пов'язаний з падінням курсу золота на 30%. Інша версія пов'язана з величезними пробками на дорогах після Дня Подяки. Є ще одна версія, яка пояснює назву особливим способом ведення бухгалтерської звітності в цей день. До появи комп'ютерів у великих магазинах витрати фіксували червоним чорнилом, а прибуток - чорними. Оскільки в цей день виручка була рекордною - чорний колір значно переважав. У мережі це найпопулярніші пояснення чому Чорна п'ятниця чорна, але всі вони не дають вичерпної відповіді. Так чи інакше, сукупність версій зіграла на руку маркетологам і назва грандіозного розпродажу міцно закріпилася серед шопоголіків усього світу.

Коли Чорна п'ятниця в Україні?

Чорна п'ятниця 2019 в Україні, як і в усьому світі, відбудеться 29 листопада. Але готуватися до неї рітейлери починають заздалегідь. Сайти магазинів анонсують розпродажі, роблять розсилки, де знайомлять клієнтів з асортиментом на Чорну п'ятницю. Це гарна можливість завчасно скласти список покупок і відправлятися на шопінг у всеозброєнні.

Хороші знижки на кредит в Black Friday

Як ми вже відзначили вище, Чорна п'ятниця в Україні, як і в усьому світі, проводиться в кінці місяця. Якраз в той час, коли аванс вже витратили, а до зарплати ще далеко. Вигідні цінові пропозиції в інший період року годі й шукати, і якщо ви зібралися на шопінг після головної розпродажі - доведеться викласти за покупку чималу суму. Тоді ви точно засмутитися, що упустили шанс купити все необхідне в рази дешевше.

Наближається Чорна п'ятниця, а відкласти грошей на довгоочікувані обновки не вдалося? Правильним рішенням буде отримати кредит в сервісі онлайн кредитування MyCredit. У нас теж буде Чорна п'ятниця і крута акція! Всім клієнтам сервісу ми подарували гроші на бонусний рахунок. Скористатися грошима можна в своєму Особистому кабінеті MyCredit і витратити їх на оплату відсотків.

Важливо відзначити, що акція діє для користувачів, які користувалися сервісом як мінімум один раз. Якщо в період акції у вас активна перша позика під 0,01%, ви теж можете отримати гроші в подарунок - для цього потрібно погасити її до закінчення акції. У Майкредіт працює чорна п'ятниця з 26.11.19 по 03.12.19.

Як отримати знижку?

Хороші знижки на чорну п'ятницю в Україні поширюються на величезну кількість товарів, серед яких обов'язково присутні:

  • косметика і парфуми;
  • телефони, ноутбуки, телевізори і інша цифрова техніка;
  • меблі;
  • предмети для побуту;
  • канцелярія і книги;
  • взуття та одяг;
  • ювелірні прикраси і ін.

Знижки починаються з 20% і можуть досягати 90% - це залежить від цінової політики та маркетингової стратегії компанії. Регламент величини знижок встановлюється безпосередньо продавцем. Єдиною вимогою для кожного учасника розпродажу є те, що ціна акційного товару повинна складати хоча б 1 копійку, тобто безкоштовна роздача заборонена.

Напередодні Black Friday в Україні дані про знижки оновлюються і рекламуються на постійній основі. Некритично, якщо ви не встигли до початку розпродажу. Протягом усього дня можливо знайти безліч корисних речей. Обов'язково скористайтеся таким шансом!

Щоб не наробити помилок і не загубитися в нескінченних привабливих пропозиціях, рекомендується керуватися інформацією, яку надають спеціалізовані сайти. Їх завдання полягає в публікації відомостей про компанії, які беруть участь в акції, розміри знижок і асортимент, на який поширюються умови розпродажу.

Не пропустіть кращі пропозиції від інтернет-магазинів України і США!

Практично всі вітчизняні виробничі компанії напередодні Black Friday розробляють власну стратегію знижок і продажів. Над завданням старанно трудиться мало не весь штат організації, оскільки це відмінна можливість збільшити обсяги продажів і значно розширити клієнтську базу.

Представляємо вам ТОП магазинів України, хто щорічно бере участь в дні знижок:

  • побутова техніка: Мойо, Цитрус, Алло, Розетка, Ельдорадо, Comfy;
  • косметика: Ів Рош, Космо, Парфюмс, Brocard, Makeup;
  • одяг і взуття: Оджи, Ред, Модна Каста, Інтертоп, Топ Сікрет;
  • спортивний одяг: Марафон, Спортмастер, Терраспорт.

Ці магазини широко представлені у великих містах, таких як Київ, Харків, Дніпро. Жителі маленьких міст можуть влаштувати онлайн-шопінг в цих магазинах і придбати все необхідне через інтернет.

Якщо ви віддаєте перевагу якості зарубіжних брендів і мрієте скористатися їхніми пропозиціями, то обов'язково зверніть увагу на умови популярних по всьому світу брендів та сайтів:

  • Gucci;
  • Versace;
  • Chanel;
  • HugoBoss;
  • LaCoste;
  • Calvin Klein;
  • 6pm;
  • Amazon.

Вивчивши викладену інформацію, напрошується висновок - упускати вигідний шанс не можна. Якщо у період масштабних розпродажів ви опинитеся «на нулі», зверніться за допомогою в сервіс MyCredit. Тут ви можете оформити кредит онлайн до 12 000 грн в кілька кліків мишкою. Сервіс працює цілодобово в режимі 24 на 7 і надає гроші буквально за 15 хвилин з початку реєстрації.

З Майкредіт ви можете бути впевнені, що грошей на заплановані покупки вистачить і ви зможете порадувати себе обновками без обмежень.