Ціни на курси фотографа в Києві та Харкові

Мистецтво відобразити момент стало, мабуть, найбільш затребуваним в епоху Інстаграма та соціальних мереж. Багато молодих людей займаються аматорством, але їх роботи не продаються. Для бажаного результату потрібен не тільки талант, але і спеціальна підготовка - курси фотографії. Через неймовірну популярність даної тематики на ринку діють різні навчальні курси фотографів, майстер-класи, семінари, де педагог(и) вчать майстерності з персональних методик, але обов'язковими складовими будуть теоретична та практична частини. Окремі авторитетні контори в обов'язковій програмі допомагають з подальшим працевлаштуванням.

У цій статті розберемося, скільки коштує навчання на фотографа в фотошколі в Україні.

Ціни на курси фотографа в Києві

Зазвичай вартість курсів фотографії регулюється форматом проведення занять і компетентністю автора. Так, столична школа фотографії бере:

  • Початковий етап (10 уроків) - 2900;
  • Просунутий (так само) - 5600;
  • Наступний рівень - креативний - 5200;
  • Індивідуальні зустрічі - 1500;
  • Тематичні майстер-класи (фуд-композиція, арт-ню) - 2500-3000.

Можна знизити ціни на фотокурси на 20%, купивши разово кілька із запропонованих продуктів в певній академії.

На ряду з фаховими студіями, функціонують майстри-одиночки, які проводять персональне викладання за певну плату. Як правило, ціни на курси фотографа від приватників набагато нижче (1000-2000 грн), але не слід забувати, що підтверджуючого сертифіката чекати не доведеться.

Ціни на курси фотографа в Харкові

Спеціалізована Харківська фотошкола бере за повний фотокурс 3000-6000 грн. Так, ФШ ІЦФ обходиться в 3000, а найвищий показник у Back2School, що становить 6000. Прайс залежить від кількості занять: мінімальне число - 5, максимальне - 30 днів. Середнє значення по місту - 10-15.

Для більш адекватного порівняння можна зіставити прайси за одне відвідування. Так буде об'єктивніше зрозуміти витрати, незалежно від тривалості. Ціна в Україні за раз 170-500 грн. Так, найбільш бюджетні варіанти пропонують Альянс-фото та студія Бектускул.

Хочете вчитися фотографії, але немає грошей?

Закінчується набір в групу, а новий не скоро? Потрібно поспішити! Звичайно, напередодні свят зайвої копійки може не виявитися, тому вірним рішенням буде кредит на навчання.

Найбільш адекватні та лояльні умови швидкого кредитування населення надає сервіс онлайн-кредитування Mycredit. Тут кожен українець, який досяг повнолітнього віку, може оформити кредит на фотоапарат та іншу фототехніку буквально за 15 хв, заповнивши просту онлайн-анкету на сайті.

Ви можете отримати кредит в сервісі в режимі 24 на 7 і зареєструватися на вибрані курси негайно!