Ціна ремонту пральної машини в Києві

Що відбувається, коли ламається техніка? Паніка і страх, а скільки буде коштувати ремонт або того гірше, нова покупка. Але робити нічого і потрібно готуватися до майбутніх розтрат. Головне, знати, куди звернутися і де шукати гроші.

Якщо зламалася машинка, не поспішайте бігати по магазинах або заходити в Інтернет, щоб моніторити ціни на нові і вже думати, де взяти безвідсотковий кредит. Насправді поломка може бути незначна і досить буде зробити заміну тільки однієї недорогої деталі, щоб все знову запрацювало. Коли щось відбувається, починаєш думати, яка ціна ремонту пральної машини.

Найчастіше проблеми трапляються при неправильній експлуатації, а саме:

  • Завантаження занадто великої кількості білизни;
  • Використання неправильного порошку, засобів;
  • Установка невідповідного режиму роботи;
  • Жорстка вода;
  • Невиконання профілактичних очисних робіт.

Вартість ремонту пральних машин в 2017 році

Поломка може бути різного характеру і головна проблема полягає в тому, що на застарілі моделі буде складно знайти деталі. Вони можуть бути або просто зняті з виробництва, або продаватися під замовлення з-за кордону. Вартість ремонту пральних машин залежить також від складності роботи і від фірми, до якої ви вирішили звернутися.

Пощастило, якщо пристрій ще знаходиться на гарантії і всі проблеми перекладаються на виробника або магазин і сервісний центр. В такому випадку вартість ремонту пральної машини обійдеться в 0 грн.

А ось якщо техніка куплена на сірому ринку (без гарантії) або гарантійний термін вже давно минув, доведеться самостійно шукати фірму і аналізувати ціни на ремонт пральних машин.

На прикладі таблиці порівняємо ціни на послуги трьох київських фірм, щоб зрозуміти, скільки в середньому обійдеться ремонт пральної машини в Києві:

Тип послугиТехно Сервіс/ ціна (грн)LuckyService/ ціна (грн)РемСервіс/ ціна (грн)
Діагностика 50 0/100 60
Видалення засору 120 150 150
Заміна ТЕНу 200 250 180
Заміна ременя 200 250 220
Заміна шлангу 160 200 180

Потрібен терміново ремонт пральної машини, а грошей немає?

В принципі, оплата деяких послуг обійдеться недорого, навіть якщо це ремонт пральної машини в Києві. По інших регіонах рахунок може бути навіть меншим. Але що робити, якщо полагодити техніку потрібно вже сьогодні і навіть 500 грн для дрібних поломок немає? У банк йти з такою проблемою безглуздо - більше витратитися часу і сил. А ось варіант взяти кредит на ремонт онлайн, наприклад, в MyCredit - можливо.

Сервіс дозволяє легко отримати мікропозику на карту і не турбуватися, що отримаєте відмову. Кредитування доступно всім повнолітнім громадянам незалежно від кредитної історії, рівня доходів та ін.

Взяти кредит від Майкредіт нові клієнти можуть до 500 грн під 0% - це простіше, ніж навіть звернутися за допомогою до друга.